1η μέρα: Γνωρίστε τα Φηρά
Ξεκινήστε το ρομαντικό σας ταξίδι στα Φηρά, την πρωτεύουσα της Σαντορίνης. Περιπλανηθείτε χέρι-χέρι με το ταίρι σας στα γοητευτικά δρομάκια, εξερευνώντας τα τουριστικά καταστήματα με τις υπέροχες μπουτίκ. Επισκεφθείτε το Μουσείο της Προϊστορικής Θήρας και ολοκληρώστε τη μέρα σας με ένα δείπνο υπό το φώς των κεριών σε ένα από τα πολλά εστιατόρια, ατενίζοντας την εκπληκτική θέα στην καλντέρα.

Ημέρα 2: Ιστιοπλοΐα στην Καλντέρα
Δεν υπάρχει κάτι πιο ρομαντικό από μια βόλτα με ιδιωτικό σκάφος γύρω από την καλντέρα του νησιού. Ανακαλύψτε το ηφαίστειο, κολυμπήστε στις ιαματικές πηγές της Παλαιάς Καμένης και απολαύστε ένα πικνίκ στο σκάφος με τοπικές λιχουδιές της Σαντορίνης και πλούσια φρέσκα θαλασσινά εδέσματα. Μην ξεχάσετε να κλείσετε την βόλτα σας ψάχνοντας για υπηρεσίες santorini boat rental https://santoriniboatrental.gr/ στα Φηρά ή online στο διαδίκτυο. 
  
3η μέρα: Γευσιγνωσία κρασιού 
Τα μοναδικά κρασιά της Σαντορίνης είναι προϊόν του ηφαιστειακού εδάφους της. Περάστε τη μέρα σας επισκεπτόμενοι μερικά από τα φημισμένα οινοποιεία του νησιού, όπως το Κτήμα Σιγάλας ή το Οινοποιείο Βενετσάνου. Μετά τη γευσιγνωσία κρασιού και την ξενάγηση, απολαύστε ένα υπέροχο δείπνο με ντόπιες συνταγές, φτιαγμένες από φρέσκα, ντόπια υλικά.

4η μέρα: Beach Hop
Αφιερώστε μια μέρα στις ξεχωριστές πολύχρωμες παραλίες της Σαντορίνης. Αφού νοικιάσετε ένα σκάφος ψάχνοντας για την υπηρεσία santorini boat rental, ξεκινήστε από την Κόκκινη και Λευκή Παραλία που είναι προσβάσιμες και με σκάφος, Ολοκληρώστε την βόλτα σας στην παραλία  απολαμβάνοντας τη μαύρη άμμο της Περίσσας και του Περίβολου. Εκεί θα βρείτε αρκετά  παραθαλάσσια καφέ, εστιατόρια με σπιτική κουζίνα και μπαρ.

Ημέρα 5: Αναδρομή στην Ιστορία
Περάστε μία μέρα ανακαλύπτοντας την ιστορία της Σαντορίνης στον αρχαιολογικό χώρο του Ακρωτηρίου. Στη συνέχεια, επισκεφθείτε το γραφικό χωριό του Πύργου και απολαύστε ένα χαλαρό γεύμα. Εξερευνήστε το χωριό Εμπορειό, γνωστό για το μεσαιωνικό κάστρο και τους γοητευτικούς ανεμόμυλους. Περπατήστε τα δρομάκια που ενώνουν τα χωριά της καλντέρας,  μια υπέροχη εμπειρία που λίγοι γνωρίζουν και επιχειρούν.

Ημέρα 6: Αφεθείτε μια ημέρα κάνοντας σπα
Η Σαντορίνη δεν είναι φημισμένη μόνο για την άγρια ομορφιά αλλά και για τα πολυτελή ζεστά ιαματικά λουτρά και σπα. Ξεναγηθείτε σε ένα από τα πολυτελή κέντρα ευεξίας της Σαντορίνης όπως είναι και το φημισμένο Sky Pilates - Yoga Retreats. Απολαύστε αναζωογονητικές θεραπείες εμπνευσμένες από αρχαιοελληνικές πρακτικές ευεξίας, ένα χαλαρωτικό υδρομασάζ ή μια χαλαρωτική συνεδρία γιόγκα. Ολοκληρώστε τη μέρα σας με ένα γκουρμέ γεύμα, σε ένα από τα κορυφαία εστιατόρια της Σαντορίνης.

7η μέρα: Η Οία και το μαγευτικό της ηλιοβασίλεμα
Κανένα ταξίδι στη Σαντορίνη δεν είναι ολοκληρωμένο χωρίς μια επίσκεψη στο γραφικό χωριό της Οίας. Εξερευνήστε τα δαιδαλώδη δρομάκια της, τις μπουτίκ και τις γκαλερί κατά τη διάρκεια της ημέρας. Καθώς πλησιάζει το βράδυ, εξασφαλίστε ένα μέρος για να παρακολουθήσετε το διάσημο ηλιοβασίλεμα της Οίας, μια στιγμή που θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη σας. Ολοκληρώστε τη μέρα σας με ένα ρομαντικό δείπνο κάτω από τα αστέρια σε ένα από τα διάσημα εστιατόρια της Οίας.

Με αυτό το πρόγραμμα διακοπών που συνδυάζει βόλτα με σκάφος με santorini boat rental, γευσιγνωσία κρασιού, πολιτισμό, περιπέτεια, χαλάρωση σε spa και γκουρμέ γεύματα, θα μπορέσετε να ζήσετε με τον αγαπημένο ή την αγαπημένη σας μια αξέχαστη εβδομάδα διακοπών στην Σαντορίνη δημιουργώντας αξέχαστες αναμνήσεις. Με τα μαγευτικά τοπία της, την εξαιρετική κουζίνα και τα μαγικά ηλιοβασιλέματα, η Σαντορίνη αποτελεί το τέλειο σκηνικό για μια ρομαντική απόδραση.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top