Ο πρώην τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών της ΠΑΕ ΑΕΛ, Θοδωρής Ελευθεριάδης, βρήκε τον επόμενο επαγγελματικό του σταθμό. Μπορεί να αποχώρησε από την ΠΑΕ ΑΕΛ, ωστόσο ο 54χρονος αναλαμβάνει καθήκοντα τεχνικού διευθυντή της Elite Ακαδημίας του ΟΦΗ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:
Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον κ. Θοδωρή Ελευθεριάδη, ο οποίος αποτελεί πλέον τον Τεχνικό Διευθυντή της Elite Ακαδημίας της ομάδας μας.
Γεννημένος στις 7 Σεπτεμβρίου 1969 στη Θεσσαλονίκη, είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ και κάτοχος διπλώματος UEFA Pro.
Ήταν για δύο τριετίες (2014 – 2017 & 2019 – 2022) επικεφαλής στα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ενώ ενδιάμεσα ανέλαβε αρχικά Τεχνικός Διευθυντής στις ακαδημίες της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και στη συνέχεια συντονιστής ανάπτυξης όλων των “μικρών” Εθνικών ομάδων.
Τη διετία 2011-14 ήταν προπονητής στην Εθνική ομάδα κάτω των 15 ετών, ενώ κατά τη διάρκεια της ίδιας περιόδου αποτέλεσε συνεργάτης τόσο του Γιώργου Γεωργιάδη όσο του Κώστα Τσάνα στην Εθνική Ελπίδων και μέλος του προπονητικού τιμ της Εθνικής Νέων, με την οποία κατέλαβε τη 2η θέση στην τελική φάση του Euro 2012. Την τριετία 2007-2010 ήταν Υπεύθυνος Ακαδημιών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ενώ για δύο χρόνια ανέλαβε και την τεχνική ηγεσία της Κ20 του Δικεφάλου. Από το 2000 ως το 2007 εργάστηκε στην Ηρακλή, αρχικά ως μέλος του προπονητικού τιμ των Ακαδημιών και στη συνέχεια ως γυμναστής της πρώτης ομάδας, ενώ επανήλθε το 2010 έχοντας τον ίδιο ρόλο στην πρώτη ομάδα. Συγχρόνως διετέλεσε Διευθυντής Τεχνικών Λειτουργιών ποδοσφαίρου στη Θεσσαλονίκη, στον Οργανισμό «ΑΘΗΝΑ 2004». Τελευταίος σταθμός της πλούσιας καριέρας του στα τμήματα υποδομής ήταν η ΠΑΕ ΑΕΛ, στην οποία αποτέλεσε τον Τεχνικό Διευθυντή των Ακαδημιών της και προπονητής της Κ15. Θοδωρή Ελευθεριάδη, καλώς ήρθες στην οικογένεια του ΟΦΗ!
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top