Δείτε αναλυτικά τι είπε ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Δημήτρης Ελευθερόπουλος, με αφορμή την εντός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΛ, που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης Βόλου, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Superleague 2.

Αναλυτικά ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος
«Όπως είχαμε πει έτσι κι αλλιώς πριν τον αγώνα, πριν λίγες ημέρες μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό Β’, είναι ένα ειδικών συνθηκών παιχνίδι, κάτω από πάρα πολύ δύσκολες συνθήκες και καιρικές και  όσον αφορά τον αγωνιστικό χώρο. Ήμασταν υποχρεωμένοι να ρισκάρουμε, γιατί ήταν 40 λεπτά το παιχνίδι, τελικά παίξαμε ακόμη λιγότερο. Μέτρησε ακόμα και το cooling break στη διάρκεια του αγώνα, οπότε παίξαμε 36 λεπτά. Ήμασταν υποχρεωμένοι να ρισκάρουμε, να έχουμε πιο ψηλά τα εξτρέμ. Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν πάρα πολύ καλά, πιέσαμε την ΑΕΛ κι αυτό που κρατάω από τον σημερινό αγώνα είναι η νοοτροπία που επιδείξαμε για ακόμη μία φορά, ανεξαρτήτου του ποιος παίζει και όλες τις απουσίες που είχαμε. Γιατί τα παιδιά οι ξένοι είχαν βγάλει εισιτήρια, κάποια άλλα παιδιά είχαν προγραμματίσει κάποιες μικροεπεμβάσεις. Οπότε αυτό που δείχνουμε σαν ομάδα, είναι ότι όποιος και να παίζει, η νοοτροπία είναι η ίδια και προσπαθούμε να νικήσουμε και να επιβληθούμε, όπως κάναμε στον σημερινό αγώνα»

Για τη χρονιά και τους ποδοσφαιριστές: 
«Τα παιδιά είχαν διαστήματα μεγάλα με πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο, μ’ ένα πολύ μεγάλο σερί νικών, πάρα πολύ καλή συγκομιδή συνολικά, αλλά το σημαντικότερο για μένα να έχουνε μπει οι βάσεις για την επόμενη σεζόν»

Για την παρουσία του κόσμου: 
«Ήταν εξαιρετική η παρουσία του κόσμου, για ακόμη μία φορά, κάνανε εκπληκτική ατμόσφαιρα και νιώσαμε ειλικρινά περήφανοι και αυτό μας δίνει ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο για να τους ικανοποιήσουμε την επόμενη σεζόν».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top