Το μπάσκετ, ένα από τα πιο δημοφιλή αθλήματα στον κόσμο, είναι επίσης μια μεγάλη πηγή κερδοφόρων και κερδοφόρων στοιχημάτων. Από το NBA στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και στο NBB μας, τα στοιχήματα μπάσκετ είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους λάτρεις αυτού του συναρπαστικού αθλήματος.

Πέρα από το ότι είναι μια εξαιρετική πηγή στοιχημάτων, τα στοιχήματα μπάσκετ κάνουν την παρακολούθηση του αθλήματος ακόμα πιο συναρπαστική, καθώς κάθε καλάθι σας φέρνει πιο κοντά σε ένα νικητήριο στοίχημα.

Σε αυτό το άρθρο, θα σας διδάξω βήμα-βήμα πώς να γίνετε επιτυχημένος παίκτης στοιχήματος μπάσκετ.

Το πρώτο βήμα όταν στοιχηματίζετε στο μπάσκετ είναι να επιλέξετε έναν διαδικτυακό ιστότοπο στοιχημάτων που σας προσφέρει επιλογές στοιχηματισμού για το άθλημα, ειδικά στα καλύτερα πρωταθλήματα στον κόσμο, όπως το NBA και το NBB.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί εάν ο επιλεγμένος ιστότοπος προσφέρει επίσης μια καλή ποικιλία αγορών, όπως στο Bet 365.

Moneyline (ή 1x2)
Αυτό είναι το πιο απλό στοίχημα, συνίσταται μόνο στην επιλογή του νικητή του αγώνα. Η συντριπτική πλειοψηφία των στοιχηματικών ιστοσελίδων θεωρεί το αποτέλεσμα ως παράταση. Αλλά έχετε επίσης την επιλογή να στοιχηματίσετε μόνο στον κανονικό χρόνο παιχνιδιού.

Χάντικαπ (ή εξάπλωση)
Το Spread Market, που ονομάζεται επίσης χάντικαπ, δεν είναι παρά η διαφορά που τελειώνει το παιχνίδι.

Σύνολο πόντων (πάνω ή κάτω)
Σε αυτήν την αγορά, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το ποιος θα κερδίσει το παιχνίδι ή ποιο θα είναι το περιθώριο νίκης. Απλώς πρέπει να μαντέψετε αν οι συνολικοί πόντοι προσθέτοντας και τις δύο ομάδες θα είναι πάνω ή κάτω από έναν συγκεκριμένο αριθμό.

Αναλύει
Τώρα που γνωρίζετε τις σημαντικότερες αγορές στοιχημάτων στο διαδίκτυο στο μπάσκετ, ακολουθούν μερικές συμβουλές για να συνεννοηθείτε και να παραμείνετε θετικοί μακροπρόθεσμα, που είναι ο στόχος κάθε παίκτη:

Ο εγχώριος παράγοντας
Ο παράγοντας έδρα είναι πολύ σημαντικός όταν πρόκειται για μπάσκετ. Η πίεση που ασκούν οι οπαδοί στους παίκτες και τους διαιτητές θα κάνουν τελικά μεγάλη διαφορά στο τελικό αποτέλεσμα, και σε ορισμένα πρωταθλήματα είναι ακόμα πιο σημαντικό. Δείτε το ιστορικό κάθε ομάδας εντός και εκτός έδρας για να αποκτήσετε μια πιο λεπτομερή ιδέα της δύναμης της ομάδας που παίζει στους τομείς της. Ένας άλλος σημαντικός παράγοντας από αυτή την άποψη είναι ότι οι ομάδες μπορεί να θεωρούν φυσιολογικό να χάνουν ένα παιχνίδι εκτός έδρας αλλά όχι εντός.

Τραυματισμός και υπεξαίρεση
Μπορείτε να φανταστείτε να στοιχηματίζεις πολλά χρήματα στους Λος Άντζελες Λέικερς και να μαθαίνουν την ώρα του αγώνα ότι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είναι τραυματίας; Για να μην παρασυρθείτε, είναι πολύ σημαντικό να έχετε ενημερωμένες πληροφορίες για το πρωτάθλημα στο οποίο θέλετε να στοιχηματίσετε. Αυτός είναι επίσης ο λόγος που δεν πρέπει να στοιχηματίζεις στα τυφλά πρωταθλήματα για τα οποία δεν έχετε πολλές πληροφορίες, όπως τα ασιατικά ή τα αφρικανικά πρωταθλήματα.

Κίνητρο
Αυτός είναι ένας παράγοντας που πρέπει πάντα να λαμβάνεται υπόψη σε οποιοδήποτε παιχνίδι που περιλαμβάνει ανθρώπους. Όλοι οδηγούμαστε από το κίνητρο και δεν λείπουν τα παραδείγματα μιας πιο αδύναμης ομάδας που επιβιώνει από μια ισχυρότερη ομάδα μέσω του ανταγωνισμού και της θέλησης. Πριν ποντάρετε λοιπόν, αναλύστε ποια ομάδα έχει περισσότερα κίνητρα για να κερδίσει. Η βαθμολογία του πρωταθλήματος μας λέει αν οι ομάδες του πρωταθλήματος παλεύουν ακόμα για κάτι.

Παρακολουθήστε τους αγώνες
Είναι πολύ δύσκολο για έναν παίκτη να πετύχει σε ένα άθλημα που δεν ακολουθεί και δεν του αρέσει πολύ. Παρακολουθήστε όσο περισσότερους αγώνες μπάσκετ μπορείτε και παρακολουθήστε στενά τις ομάδες του πρωταθλήματος που θα επιλέξετε να στοιχηματίσετε. Με τον καιρό θα γίνετε ειδικός σε αυτές τις ομάδες και θα έχετε μια πολύ ακριβή "αίσθηση" για το ποια ομάδα θα δυσκολευτεί να παίξει εναντίον ποιας άλλης. Το ζωντανό στοίχημα είναι επίσης εξαιρετικά διασκεδαστικό και μπορεί να είναι πολύ κερδοφόρο.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top