Πώς προτείνει η SL2 να διεξαχθούν τα πλέι οφ και πλέι άουτ στο προσεχές πρωτάθλημα. Πώς προτείνει η Super League 2 να διεξαχθούν τα δύο μίνι πρωταθλήματα; 
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, η διοργανώτρια στο προσχέδιο προκήρυξης προτείνει τα εξής:
Από τους δύο ομίλους θα υποβιβαστούν απευθείας οι ομάδες που θα καταλάβουν τις θέσεις 12-13. Στα πλέι οφ θα συμμετάσχουν αυτές των θέσεων 1-5. Θα δώσουν 10 αγώνες (εντός και εκτός έδρας) έπειτα από κλήρωση και οι πρωταθλητές θα προβιβαστούν. Ωστόσο, θα ξεκινούν το μίνι πρωτάθλημα με το ήμισυ των βαθμών που θα έχουν συγκεντρώσει. Εάν μετά τη διαίρεση προκύψει δεκαδικός αριθμός, τότε η βαθμολογία στρογγυλοποιείται στον αμέσως επόμενο ακέραιο. Για παράδειγμα, αν κάποια ομάδα συγκέντρωσε 62 πόντους, τότε θα μπει στα πλέι οφ με 31, ενώ αν η συγκομιδή της ήταν 59, τότε θα ξεκινήσει με 30.
Ίδια η διαδικασία και στα πλέι άουτ. Εκεί θα πάρουν μέρος οι ομάδες που κατέλαβαν τις θέσεις 6-11. Θα παίξουν και αυτές 10 αγώνες (εντός και εκτός έδρας) έπειτα από κλήρωση και οι τρεις τελευταίες (9-11) θα συμπληρώσουν τα υπόλοιπα εισιτήρια υποβιβασμού. Όπως στα πλέι οφ, έτσι και στα πλέι άουτ οι συμμετέχουσες θα μπαίνουν με το ήμισυ των βαθμών που συγκέντρωσαν στην κανονική περίοδο.
 
ΑΕΛ © 2020. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top