Η ΠΑΕ ΑΕΛ επιστρέφει στο φυσικό της χώρο, το γήπεδο AEL FC ARENA. Μετά από μεγάλες προσπάθειες της διοίκησης και προσωπικά του προέδρου κ. Αχιλλέα Νταβέλη, το όνειρο όλων των Λαρισαίων φιλάθλων γίνεται πραγματικότητα. Σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια θέλουμε τον κόσμο της Λάρισας κοντά μας “για να ζήσουμε ΜΑΖΙ το όνειρο από την ΑΡΧΗ”, όπως είναι και το σύνθημα της φετινής καμπάνιας των εισιτηρίων διαρκείας.
Φυσικά δεν θα μπορούσε η φετινή καμπάνια να μην συνδέεται άρρηκτα με τα γενέθλια της ομάδας μας, αφού, το 2024 η ΠΑΕ ΑΕΛ γιορτάζει τα 60 χρόνια από την ημέρα που η φωτισμένοι παράγοντες του Ηρακλή Λάρισας, Άρη Λάρισας, Λαρισαϊκού και Τοξότη Λάρισας, αποφάσισαν να συγχωνευτούν και να δημιουργήσουν την ΑΕΛ, οραματιζόμενοι μία ομάδα που θα πρωταγωνιστεί στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι της χώρας όπως και έγινε.

Γνωρίζοντας ότι η ομάδα μας μόνο με την παρουσία του φίλαθλου κόσμου μπορεί να πραγματοποιήσει τα όνειρά της, διαμόρφωσε τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας 2023 – 2024, έτσι ώστε τα καθίσματα του AEL FC ARENA, να μην είναι ποτέ άδεια…Ο κάτοχος του εισιτηρίου διαρκείας θα μπορεί να παρακολουθήσει όλους τους φετινούς αγώνες της αγαπημένης μας ομάδας και συγκεκριμένα φιλικούς αγώνες, αγώνες κυπέλλου, αγώνες πρωταθλήματος και play offs.

Η προπώληση των εισιτηρίων διαρκείας ξεκινάει από την Τετάρτη (26/7), στα τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ, στην οδό Σκαρλάτου Σούτσου 3, στον 3ο όροφο και ώρες 10π.μ. – 5μ.μ.
Ο τρόπος πληρωμής μπορεί να γίνει με μετρητά ή κάρτα.

Σουίτες
Ένα ξεχωριστό σημείο στο AEL FC ARENA είναι φυσικά οι σουίτες του γηπέδου.

Το AEL FC ARENA περιλαμβάνει 38 VIP σουίτες οι οποίες φιλοξενούνται στον 2ο και 3ο όροφο με χωρητικότητα 12 ατόμων. Όλες οι σουίτες είναι πλήρως εξοπλισμένες και είναι διαθέσιμες σε όλους τους φιλάθλους, είτε είναι ιδιώτες, οργανισμοί ή επιχειρήσεις.Η διάρκεια παραχώρησής τους ισχύει για την ποδοσφαιρική σεζόν 2023 – 2024 και αφορά όλους τους ποδοσφαιρικούς αγώνες της ομάδας μας και συγκεκριμένα φιλικούς αγώνες, αγώνες κυπέλλου, αγώνες πρωταθλήματος και play offs.

Τα πλεονεκτήματα που προσφέρουμε στους κατόχους είναι:
Δωρεάν παροχή για υπηρεσίες προώθησης δεδομένων διαφήμισης και επικοινωνίας συνολικής αξίας 10.000 ευρώ από τον δημοσιογραφικό οργανισμό 21 admedia σε όλες τις επιχειρήσεις, τους οργανισμούς και τα φυσικά πρόσωπα που θα μισθώσουν τις σουίτες.
Συμμετοχή των κατόχων των σουιτών σε όλες τις αποκλειστικές εκδηλώσεις της ομάδας με τη δυνατότητα των VVIP persons.
Δυνατότητα εξατομικευμένου design στους χώρους της σουίτας τους.
Ελεύθερο πάρκινγκ.
Free WiFi.
Catering κατά τη διάρκεια του αγώνα.
Προσωπικό φύλαξης και εξυπηρέτησης πελατών ειδικά για τους κατόχους σουιτών.
Φανέλα της ομάδας μας υπογεγραμμένη από τους παίκτες.
Δυνατότητα αποπληρωμής των σουιτών
1η δυνατότητα αποπληρωμής: της απολύτου μετρητοίς, ο κάτοχος σουίτας θα λαμβάνει ΔΩΡΕΑΝ 20 εισιτήρια διαρκείας στη Θύρα 10 για προσωπική του χρήση.

2η δυνατότητα αποπληρωμής: μέχρι τρεις (3) μηνιαίες δώσεις με τη χρήση πιστωτικής κάρτας.
 
ΑΕΛ © 2020. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top