Ανησυχία υπάρχει για την έρευνα της Ιντερπόλ, καθώς η Παναχαϊκή φέρεται να εμπλέκεται στην έρευνα για στημένα παιχνίδια και παράνομο στοίχημα.
Αγγίζει και την Παναχαϊκή η έρευνα της Ιντερπόλ με σκοπό την πάταξη του παράνομου στοιχήματος σε ευρωπαϊκές χώρες, μεταξύ των οποίων είναι και η Ελλάδα. Στο στόχαστρο το πρωτάθλημα της Super League 2, «παράγοντες» με μη θεσμικό ρόλο, αλλά και «χρηματοδότες» που δεν κατείχαν μετοχές στις ΠΑΕ.
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», η υπόθεση αγγίζει άμεσα την Παναχαϊκή, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει μέχρι και υποβιβασμό σε περίπτωση που απαγγελθούν κατηγορίες και αποδειχθεί ότι τελέστηκαν αδικήματα. Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι το κύκλωμα είχε ως κέντρο του την Πάτρα!
Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, οι έρευνες που έγιναν στην Πάτρα από την Οικονομική Αστυνομία έχουν προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στους φίλους της Παναχαϊκής, που βλέπουν ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν να έχει «παγώσει», ενώ οι τελευταίες εξελίξεις δείχνουν πως έρχονται δύσκολες μέρες για την πατρινή ομάδα.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top