Το χτίσιμο της ΑΕΛ ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν 2023-2024 θα γίνει στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας το Καρπενήσι. Η ΑΕΛ θα ξεκινήσει αρχές Αυγούστου την προετοιμασία της, με ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, ενώ θα βρίσκεται στο Καρπενήσι από 17 Αυγούστου 2023 και μετά, όπου θα χτιστεί η ομάδα για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με τη σέντρα της Superleague 2 να είναι προγραμματισμένη 24 Σεπτεμβρίου 2023. Η αποστολή της ΑΕΛ, θα διαμείνει στο ξενοδοχείο Lecadin. Δείτε παρακάτω αναλυτικά το αθλητικό κέντρο Καρπενησίου και το ξενοδοχείο που θα μείνει η ΑΕΛ.
 
Το αθλητικό κέντρο Καρπενησίου

Στο Καρπενήσι βρίσκεται ένα από τα αρτιότερα αθλητικά κέντρα της Ευρώπης που μπορεί να φιλοξενήσει μια πλειάδα αθλητικών εκδηλώσεων. Οι εθνικές ομάδες ποδοσφαίρου και μπάσκετ, πρωταθλητές στίβου και ολυμπιονίκες, είναι λίγοι μόνο από εκείνους που χρησιμοποίησαν τις τέλειες αθλητικές εγκαταστάσεις του, για να ολοκληρώσουν τις προετοιμασίες τους, λίγο πριν τη θαυμαστή τους πορεία στον ευρωπαϊκό και τον παγκόσμιο αθλητισμό. Στο χώρο αυτό επίσης διοργανώνονται κάθε καλοκαίρι, το φημισμένο γκραν πρι ιππασίας με συμμετοχές από όλη την Ευρώπη. Υπάρχουν δύο γήπεδα ποδοσφαίρου με χλοοτάπητα, το ένα εκ των οποίων μάλιστα διαθέτει κερκίδες καθώς και στίβο με ταρτάν. Επίσης υπάρχει ένα γήπεδο ρίψεων 128 μ. μήκους, με χλοοτάπητα. Όλα αυτά τα εξωτερικά γήπεδα φωτίζονται με προβολείς επαγγελματικού επιπέδου.
Παράλληλα υπάρχουν εννέα γήπεδα αθλοπαιδιών και ένας φυσικός περιφερειακός δρόμος για τζόγκινγκ μήκους 2 χιλιομέτρων.
Οι εσωτερικές εγκαταστάσεις διαθέτουν κλειστό προπονητήριο με αίθουσα ομαδικών αθλημάτων, ευθεία στίβου 80 μ. και τριών διαδρομών, δύο αίθουσες εκγύμνασης για φυσική κατάσταση, αποδυτήρια,σάουνα, γραφεία ομοσπονδιών, αίθουσα φυσικοθεραπείας καθώς και Ιατρικό Εργομετρικό Κέντρο.

Οι εγκαταστάσεις του κέντρου προετοιμασίας αθλητών Καρπενησίου είναι σε χώρο 211 στρεμμάτων στον οποίο περιλαμβάνονται :
Εγκαταστάσεις αθλημάτων ανοιχτών χώρων.
1) Γήπεδο ποδοσφαίρου που διαθέτει κερκίδες 1500 ατόμων, στίβο των 400 μ, 8 διαδρομών με σύνθετο τάπητα. Το γήπεδο είναι με χλοοτάπητα.
2) Γήπεδο ποδοσφαίρου που διαθέτει στίβο 400 μ, 6 διαδρομών με διάστρωση κουρασάνι. Το γήπεδο είναι με χλοοτάπητα..
3) Γήπεδο ρίψεων (με χλοοτάπητα).
4) Εννέα γήπεδα αθλοπαιδιών: Μπάσκετ , Βόλεϊ, Τένις, Χάντμπολ
5) Ειδικό φυσικό περιφερειακό δρόμο για jogging, μήκους 2 χιλιομέτρων . Όλοι η παραπάνω χώροι βρίσκονται σε ένα καταπράσινο φυσικό περιβάλλον.

Εγκαταστάσεις αθλητικών κλειστών χώρων
1) Κλειστό προπονητήριο: Αίθουσα ομαδικών αθλημάτων: Μπάσκετ, Βόλεϊ, Χάντμπολ. Τρεις αίθουσες βαρέων αθλημάτων: Πάλη, Πυγμαχία, Άρσης βαρών, τζούντο. Ευθεία στίβου 80 μ και τριών διαδρομών. Δύο αίθουσες εκγύμνασης για φυσική κατάσταση. Αποδυτήρια, σάουνα, γραφεία ομοσπονδιών. Αίθουσα φυσικοθεραπείας, Ιατρικό Εργομετρικό Κέντρο.
2) Κτίριο διοίκησης εκπαίδευσης και αναψυχής, Γραφείο διοίκησης, Αίθουσα σεμιναρίων, Βιβλιοθήκη, Εντευκτήριο με μπαρ και σαλόνι
3) Κτίριο αποδυτηρίων: Αποδυτήρια, WC και ντους, Reception, Κυλικείο.
4) Κτίριο κερκίδων: Αποδυτήρια και ντους, WC ανδρών και γυναικών, Κυλικείο.

Ξενοδοχείο Lecadin
Το ξενοδοχείο βρίσκεται στο Καρπενήσι, 1 χλμ. μακριά από το κέντρο της πόλης. Όλα τα δωμάτια του προσφέρουν πανοραμική θέα στο όρος Βελούχι και το Καρπενήσι. Το Lecadin διαθέτει 104 δωμάτια, όλα εξοπλισμένα με κεντρική θέρμανση, τηλεόραση, ίντερνετ, ιδιωτικό μπάνιο και μεγάλα μπαλκόνια. Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του ξενοδοχείου, λειτουργεί καθημερινά πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, sauna, υδρομασάζ και massage.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top