Σύμφωνα με τo «dikisports», όσον αφορά στην υπόθεση των «στημένων», το κύκλωμα χειραγώγησε τρία ματς της Super League 1 και πόνταρε σε ακριβές σκορ στη Super League 2.
Οι εξελίξεις στην υπόθεση του κυκλώματος παράνομου στοιχηματισμού... τρέχουν, αφού, σύμφωνα με το «dikisports» ξεκίνησαν οι πειθαρχικές διαδικασίες έναντι 15 ΠΑΕ μετά από πρωτοβουλία του προέδρου Επιτροπής Δεοντολογίας της Ομοσπονδίας, Χαράλαμπου Κωτουλόπουλου. Ωστόσο, το εν λόγω Μέσο, φέρνει στο φως της δημοσιότητας κι άλλα στοιχεία όσον αφορά στην υπόθεση.

Το νέο δημοσίευμα υποστηρίζει χαρακτηριστικά πως:
«Στα κινητά και τα λάπτοπ που κατασχέθηκαν, υφίστανται επαρκείς ενδείξεις για αθέμιτη επιρροή παραγόντων σε ποδοσφαιριστές. Μάλιστα τα στοιχεία διασταυρώθηκαν με τις νόμιμες υποκλοπές και προέκυψε αλλοίωση αποτελεσμάτων αγώνων μέσω στοιχηματικής απάτης.
Εκτός από τα τρία ματς της SL1, υπάρχει και αγώνας της SL2 που έγινε τον Ιανουάριο του 2023 και πονταρίστηκαν μεγάλα ποσά στο ακριβές σκορ (2-0)!

Τον ίδιο μήνα εντοπίστηκε μειωμένη απόδοση τουλάχιστον δύο ποδοσφαιριστών σε ομάδα της SL2, η οποία έχασε εκτός έδρας με τρία γκολ διαφορά. Παρότι η ηττημένη ΠΑΕ φέρεται να αγνοεί τις ενέργειες των δύο παικτών της, ο Κώδικας Δεοντολογίας της ΕΠΟ προβλέπει την αντικειμενική ευθύνη της ομάδας, η οποία αντιμετωπίζει την ποινή του υποβιβασμού».
 
ΑΕΛ © 2020. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top