Δόθηκαν τα τέσσερα πρώτα πιστοποιητικά συμμετοχής (η μη χορήγηση δεν συνεπάγεται με απαγόρευση συμμετοχής) σε ΠΑΕ της Super League 2. Η ΕΕΑ έδωσε πιστοποιητικά Super League 2 σε Χανιά (αναφέρεται ως Κισσαμικός) , ΠΑΟΚ Β', Λεβαδειακός και Ολυμπιακός Β'. Σε ακρόαση για μη προσκόμιση στοιχείων είχε κληθεί ο πρόεδρος του ΠΟΤ Ηρακλή, Στράτος Καρπούζης, αλλά η συζήτηση αναβλήθηκε. Η μη χορήγηση πιστοποιητικού έχει να κάνει με τη μη κατάθεση εγγυητικής επιστολής, την οποία καλείται να καταθέσει η επόμενη διοίκηση. Χωρίς εγγυητική, ωστόσο, ο Απόλλων Σμύρνης δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στη Super League 2, καθώς είναι απαραίτητη για τη συμμετοχή του. Βέβαια, το θέμα είναι τυπικό, καθώς η εγγυητική μπορεί να κατατεθεί μέχρι και 15 μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:
«Κλήση σε ακρόαση ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ και ΕΥΣΤΡΑΤΙΟ ΚΑΡΠΟΥΖΗ για παράβαση άρθρων 77Α παρ. παρ. 9 και 10 και 81 παρ. παρ.2 και 3 Ν.2725/1999 όπως ισχύουν (Μη προσκόμιση στοιχείων και απάντηση στο με αριθμ. πρωτ. 496/20.06.2023 έγγραφό μας). ΑΝΑΒΑΛΛΕΙ

Η Επιτροπή χορήγησε πιστοποιητικό στις κάτωθι ΠΑΕ της Super League 2:
ΠΑΕ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ
ΠΑΟΚ Β’
ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β΄
ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Αίτηση της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ περί επιστροφής της εγγυητικής της επιστολής, αγωνιστικής περιόδου 2022-2023. ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΙΤΗΣΗ. ΑΠΟΔΙΔΕΙ.
Η Επιτροπή ΔΕΝ χορήγησε πιστοποιητικό στην κάτωθι ΠΑΕ της Super League 2:
ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ».
 
ΑΕΛ © 2020. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top