Δείτε αναλυτικά παρακάτω την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ και τη δήλωση του Αλέξη Κούγια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από την ΠΑΕ ΑΕΛ
Με έκπληξη αναγνώσαμε τη δήλωση του κ. Κούγια, ο οποίος θα πρέπει επιτέλους να αποδεχθεί ότι δεν έχει κανένα θεσμικό ρόλο στην ΠΑΕ ΑΕΛ και ως εκ τούτο στερείται κάθε δικαιώματος ανάμιξης στις υποθέσεις της ομάδας μας.
Η προσωπική του πικρία για γεγονότα και πρόσωπα της Λάρισας που δεν τον αποδέχθηκαν ως Πρόεδρο της ομάδας, είναι κάτι που δεν μας αφορά και θα πρέπει να προβληματίσει αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.
Αναφορικά με τις ακατάληπτες δηλώσεις του για τον πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ Γκοτζαμανίδη Νίκο, δηλώνουμε δημόσια και για πολλοστή φορά ότι ο εν λόγω ποδοσφαιριστής επέμεινε και ζητούσε την άμεση λύση του συμβολαίου του, με πρόφαση ότι επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό. Όταν του αντιτείναμε ότι δεν συμφωνούμε στην πρόωρη λύση του συμβολαίου του, μας δήλωσε ευθαρσώς ότι δεν προτίθεται στο εξής να αποδώσει αγωνιστικά στην ομάδα μας, όπως θα όφειλε βάσει των υποχρεώσεών του.
Τελικά του ανακοινώσαμε ότι η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν επιθυμεί να παραμείνει κανείς παίκτης παρά τη βούλησή του και έτσι κοινή συναινέσει λύθηκε το συμβόλαιό του. Ενόψει όλων των ανωτέρω, εάν ο κ. Κούγιας θεωρεί ότι από την έντιμη και υπεύθυνη στάση της ομάδας θίγονται ατομικά του συμφέροντα, γνωρίζει ως έγκριτος νομικός την ενδεικνυόμενη οδό που οφείλει να ακολουθήσει, αντί να εξαπολύει αδικαιολόγητες επιθέσεις και να διασπείρει αβάσιμες κατηγορίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άλεξη Κούγια: 
«ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΙΔΗ, ΤΟΝ ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ ΤΟΥ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΑΙΞΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.
Όταν, λόγω του γνωστού και πολύ σοβαρού πλέον προβλήματος υγείας μου, πούλησα την ΠΑΕ ΑΕΛ στους αδερφούς Νταβέλη με 44 δόσεις, για να τους διευκολύνω, τους δέσμευσα ηθικά να μην αφήσουν ελεύθερο ούτε έναν από τους 30 Έλληνες ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων 20 Λαρισαίους, που είχα μαζί στην ομάδα, και τους δέσμευσα νομικά με συμβολαιογραφική πράξη να μην πωλήσουν είτε αμέσως είτε εμμέσως, όπως έγινε με τον Γκοτζαμανίδη, ο οποίος πωλήθηκε αντί πινακίου φακής, δώδεκα νεαρούς παίχτες ηλικίας από 16 έως 25 ετών, για τους οποίους με το συμβόλαιο είμαι συνδικαιούχος με την ΠΑΕ ΑΕΛ κατά 50% και σύμφωνα με το συμβόλαιο έπρεπε εγώ να συμμετέχω σε όλες τις διαδικασίες μεταγραφής, εάν ποτέ μεταγραφούν. 
Δυστυχώς μέχρι σήμερα οι αδερφοί Νταβέλη έχουν κάνει το αντίθετο και αφού με συμβουλές των Βενέτη και Ταυλαρίδη, όπως οι ίδιοι μου είπαν για να δικαιολογηθούν, έδιωξαν από την ομάδα περίπου 10 Λαρισαίους νεαρούς ποδοσφαιριστές και έφεραν κάποιους ασήμαντους Έλληνες και ξένους ποδοσφαιριστές στην θέση τους, στο τέλος με συμβουλή Κυπαρίσση, όπως μου είπαν, αποδέσμευσαν έναν από τους καλύτερους νεαρούς Έλληνες και ίσως τον καλύτερο για την ηλικία του στην Ελλάδα στόπερ – σέντερ μπακ, τον Νικόλαο Γκοτζαμανίδη, φέρνοντας στη θέση του έναν τελειωμένο ποδοσφαιρικά 33χρονο από την Ιεράπετρα. 
Χθες τόσο οι ίδιοι όσο και αυτά τα αρχιλαμόγια της Λάρισας με επικεφαλής – αυτός δεν περιλαμβάνεται στα λαμόγια – τον ανεκδιήγητο Δήμαρχο Λάρισας Καλογιάννη που έκαναν τα πάντα, για να φύγω από την ΠΑΕ ΑΕΛ που στα 7 χρόνια παρουσίας μου τα 6 ήταν στην Super League 1, βλέποντας τον Γκοτζαμανίδη να παίζει μόνος του τον Ολυμπιακό επί 90 λεπτά, θα πρέπει να έχουν χάσει τον ύπνο τους. 
Για την αποδέσμευση του Γκοτζαμανίδη χωρίς να ενημερωθώ, θα διεκδικήσω 500.000 ευρώ, όπως ήδη ρητά το έχω δηλώσει στον συνάδερφό μου νομικό σύμβουλο των αδερφών Νταβέλη, αφού η αξία του κατά την προσωπική μου άποψη λόγω και της μικρής του ηλικίας ξεπερνάει τα 2.000.000 ευρώ και είμαι σίγουρος ότι θα είναι μέλος της Εθνικής Ελλάδας.
 
ΑΕΛ © 2020. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top