Ο Απόλλων Σμύρνης, που μετά την αποχώρηση της οικογένειας Μονεμβασιώτη, έχει περάσει στον Ερασιτέχνη, με επίσημη ανακοίνωση ενημέρωσε για την απόσυρση του από την Super League 2.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα Σμύρνης:
Τετέλεσται.
Σήμερα το μεσημέρι εξαντλήθηκε και η τελευταία πιθανότητα που υπήρχε να μείνει ζωντανή η ομάδα μας στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.
Δυστυχώς, ένας ιστορικός σύλλογος 132 ετών, ένα Μικρασιατικό σωματείο, από τα τελευταία που έχουν απομείνει με αυτή τη βαριά ιστορία, σήμερα διαλύεται.
Ένα σωματείο καθαρό, το οποίο δεν οφείλει χρήματα σε κανένα, ένα σωματείο υπερήφανο που κατάφερε να μην παίζει τον ρόλο του υποτακτικού στις μεγάλες ομάδες της χώρας μας, ένα πεντακάθαρο από κάθε άποψη σωματείο.
Τα ελληνικά δικαστήρια δεν έδωσαν την απαιτούμενη σημασία στις κραυγές αγωνίας για την ομάδα μας τα τελευταία χρόνια.
Η Επιτροπή Δεοντολογίας δεν βρήκε το χρόνο να ασχοληθεί με το πρόβλημα της έδρας μας, με το θέμα του γηπέδου και με όσους μας έκαναν πρόσφυγες. Το έγκλημα αυτό έχει «αρχιερέα», έχει και «νεκροθάφτες».
Προδοτική η στάση τους, σχεδιασμένη με κάθε λεπτομέρεια, την υλοποίησαν μέχρι τέλους.
Σήμερα οι άνθρωποι αυτοί αντί να ντρέπονται, χαίρονται. Χαίρονται με το κλάμα και τον πόνο των αγνών Απολλωνιστών που χάνουν ένα κομμάτι της ζωής τους.
 
ΑΕΛ © 2020. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top