Η ΕΟΚ με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε την ματαίωση αναμετρήσεων του Κυπέλλου Ελλάδας, λόγω των δυσχερειών που υπάρχουν στην Θεσσαλία εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων που οδήγησαν σε μεγάλες καταστροφές στην περιοχή. O αγώνας της 1ης αγωνιστικής της Α’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ της ΑΕΛ κατακυρώνεται υπέρ του Σωματείου ΜΠΑΣ Αγ. Βαρβάρας με σκορ 20-0 και προκρίνεται άνευ αγώνα στην 2η αγωνιστική της A’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει:
«Λόγω των δυσμενών συνθηκών που προέκυψαν από την κακοκαιρία στην Θεσσαλία το Σωματείο ΑΕ Λάρισας δήλωσε αδυναμία συμμετοχής στον αγώνα ΑΕ Λάρισας– ΜΠΑΣ Αγ. Βαρβάρας της 13/09/2023 για την 1η αγωνιστική της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών, ο αγώνας ματαιώνεται, κατακυρώνεται υπέρ του Σωματείου ΜΠΑΣ Αγ. Βαρβάρας με σκορ 20 – 0 και  προκρίνεται άνευ αγώνα στην 2η αγωνιστική της A’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών».
*Για τα πέντε σωματεία που δεν μπόρεσαν να κατεβούν (Αναγέννηση Καρδίτσας, Καστοριά, Σοφάδες, Α.Ο. Τρίκαλα, ΑΕΛ) δεν ισχύουν οι κυρώσεις που προβλέπονται από την οικεία προκήρυξη.
 
ΑΕΛ © 2020. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top