Σε απολογία κλήθηκε η ΠΑΕ ΑΕΛ από τον αθλητικό δικαστή για το πανό που είχαν αναρτήσει οι οργανωμένοι οπαδοί της, στο εντός έδρας ματς με τον Καμπανιακό και το οποίο ανέγραφε: «Μπασταρδοκρατία έπνιξε τη Θεσσαλία». Η νομικός της ΠΑΕ ΑΕΛ, Δόξα Τσαγκαράκη, κατέθεσε ένσταση απαραδέκτου της κλήσης, γιατί στο φύλλο αγώνα δεν υπήρχε καμία παρατήρηση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News η νομικός κ. Δόξα Τσαγκαράκη κατέθεσε ένσταση απαραδέκτου της κλήσης, γιατί στο φύλλο αγώνα δεν υπήρχε καμία παρατήρηση και είπε μεταξύ άλλων τα ακόλουθα: «Πριν την έναρξη του αγώνα ο υπεύθυνος ασφαλείας, Γιώργος Τσιόγκας ρώτησε τον παρατηρητή αν θεωρείται τέλεση κάποιας έκνομης ενέργειας εξαιτίας του πανό. Ο παρατηρητής επικοινώνησε με τους αρμοδίους και απάντησε ότι δεν θεωρείται υβριστικό, γιατί δεν αναφερόταν σε συγκεκριμένο πρόσωπο. Στο ημίχρονο το πανό κατέβηκε. Με τις καταστροφικές πλημμύρες άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι τις περιουσίες τους. Πρέπει να γίνει στάθμιση των δύο προσβαλλομένων αγαθών. Το πανό δεν παραπέμπει απευθείας σε εξύβριση».
Ο Γιώργος Τσιόγκας που κατέθεσε ως μάρτυρας, στάθηκε αρχικά στις καταστροφικές πλημμύρες και τόνισε ότι το κλίμα έχει επηρεάσει τους πάντες. Επιβεβαίωσε ότι ο παρατηρητής και ο 4ος διαιτητής του είπαν πως το πανό δεν απευθυνόταν σε κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο και είπε μεταξύ άλλων: «Το πανό το κατέβασαν μόνοι τους οι οπαδοί στο ημίχρονο, δεν το ζητήσαμε εμείς. Η λέξη «μπασταρδοκρατία» δεν υπάρχει στο ελληνικό λεξικό. Χρησιμοποιήθηκε το 1982 από το πανκ συγκρότημα «Γενιά του Χάους». Δεν είχε την έννοια της ύβρεως».
 
ΑΕΛ © 2023. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top