Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αχιλλέας Νταβέλης μίλησε στην εκπομπή της ΕΡΤ3 «Κόσμος των σπορ» για τον προπονητή Παύλο Δερμιτζάκη.

«Ο προπονητής μας σήμερα άσκησε κανονικά σήμερα τα καθήκοντά του καθ’ όλη τη διάρκεια της προπονήσεως. Νομίζω πως έχει λήξει η κρίση. Όλο αυτό έγινε μετά από νίκη και έγινε σε μία αγωνιστική κρίσιμη για την ομάδα γιατί αφενός δοκιμάζαμε το νέο μας προπονητή, έχοντας πλήρη επίγνωση για τον ποιον άνθρωπο έχουμε δίπλα μας για αυτή τη φιλόδοξη συνεργασία, αφετέρου αυτοσκοπός για την ομάδα ήταν να επιστρέψει στις νίκες».
Ενώ συνέχισε, «το αντιμετωπίσαμε βεβαίως ακαριαία γιατί αυτό που συνέβη χθες δεν μπορεί να χαρακτηρίζει ούτε την ΑΕΛ, ούτε την πόλη της Λάρισας. Δεν μπορεί μία πόλη 200.000 κατοίκων, με εξαιρετικές προσωπικότητες και κατοίκους να στιγματίζεται από μία ισχνή μειοψηφία η οποία δεν έχει ούτε αυτοπροσδιορισμό, ούτε στόχους κι δεν προσφέρουν τίποτα στην ομάδα, ενδεχομένως είναι και επιζήμιοι γι’ αυτή».
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη χθεσινή του δήλωση για παραίτηση από την θέση του προέδρου. «Τουλάχιστον από τη θέση του προέδρου κι από εκεί και πέρα όλα θα ήταν ανοιχτά. Δεν ανέχομαι τέτοιες συμπεριφορές ως ένας άνθρωπος που μέσα σε δεκαπέντε μήνες, έχω δώσει και την ψυχή μου γι’ αυτή την ομάδα. Δεν μπορούν αυτή την προσπάθεια να τη διασαλεύουν ορισμένοι άνθρωποι με το χειρότερο τρόπο. Δεν είναι ανεκτές τέτοιες συμπεριφορές στη Λάρισα».
Για τη σχέση του με τον κ. Δερμιτζάκη σημείωσε, «με τον προπονητή έχουμε μία εξαιρετική σχέση και είχαμε μία πολύωρη συνάντηση κι αυτό που έχω χρέος να κάνω, πέρα από το να στηρίζω όχι μόνο σε επίπεδο δηλώσεων, αλλά κι εμπράκτως στη σχέση μου με τον προπονητή και να τον εμπιστεύομαι, είναι να διασφαλίσω στο πλαίσιο του αθλητικού νόμου σε ότι αφορά την ΑΕΛ και την έδρα της. Να μην έχετε καμία αμφιβολία γι’ αυτό, ότι από την επομένη που η ομάδα θα επανέλθει στην έδρα της για τον επόμενο αγώνα, θα επιβάλλουμε, μέσα στα πλαίσια του νόμου, τα αυτονόητα και αυτά θα πρέπει να συμβαίνουν έτσι ώστε να υπάρχει μία κανονικότητα.
Τέλος αν θα επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου τόνισε ότι, «Εγώ πιστεύω ότι τόσο η διοίκηση, όσο κι ο προπονητής θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να εξυπηρετήσουμε τους στόχους μας. Δεν μπορώ ούτε να δεσμευθώ, ούτε να προδιαγράψω τίποτα, ειδικά στο άθλημα που λέγεται ποδόσφαιρο για λόγους τους οποίους μπορούμε να αντιληφθούμε όλοι».
 
ΑΕΛ © 2023. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top