Δείτε αναλυτικά τι είπε ο τεχνικός της Αναγέννησης Καρδίτσας, Γιώργος Τυριακίδης, για την αναμέτρηση με την ΑΕΛ, που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Αριδαίας, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Superleague 2.

Αναλυτικά ο Γιώργος Τυριακίδης
«Εντάξει χάσαμε δίκαια. Χάσαμε καθαρά, δεν μπορούμε ούτε να κρυφτούμε πίσω από το δάκτυλο μας. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για τον κόσμο, που στήριξε όλη αυτήν την προσπάθεια που κάνουμε από την αρχή του καλοκαιριού. Αν θέλω να βρω δικαιολογίες θα βρω πολλές, αλλά δεν είναι του παρόντος. Σε τέτοια ματς σημαντικά ιδιαίτερα ντέρμπι δεν μπορεί να μην έχεις πάθος, ψυχισμό και να μην έχεις ενέργεια. Δεν μπορείς να τα κερδίσεις όταν έχεις δύο-τρεις παίκτες που ξεχωρίζουν. Δεν θα μιλήσω ούτε για τακτική συμπεριφορά, ούτε το πως αντιμετωπίσαμε αυτό το παιχνίδι. Νομίζω ότι συντριπτικά στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα του παιχνιδιού, αν εξαιρέσουμε το πρώτο 20λεπτό, ήμασταν κατώτεροι των περιστάσεων και ακόμα μια φορά να ζητήσω συγγνώμη και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια όσο μπορούμε καλύτερα από εδώ και πέρα».

Αυτή η εκκρεμότητα με το -5 θεωρείτε ότι επηρεάζει το ποδοσφαιρικό τμήμα
«Εντάξει σίγουρα επηρεάζει, είναι βασικό μειονέκτημα, ότι κερδίσαμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο ξαφνικά μας ανακοίνωσαν μέσα στην εβδομάδα ότι χάνουμε τους βαθμούς. Ελπίζω στην έφεση να τους κερδίσουμε, ώστε να είμαστε και ψυχολογικά καλά, αλλά δυστυχώς εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Πρέπει να σηκώσουμε το ανάστημά μας, να σηκώσουμε το κεφάλι και να κοιτάξουμε μπροστά και το μπροστά είναι η επόμενη αγωνιστική μέσα στον ΠΑΟΚ, σε εκτός έδρας ματς, να προσπαθήσουμε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος».
 
ΑΕΛ © 2023. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top