Αναχώρησε για τη Λάρισα η αποστολή του ΠΟΤ Ηρακλή, για τον εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΛ, που θα γίνει την Τετάρτη (11/10/2023) στο AEL FC Arena. Ποδοσφαιριστές και τεχνικό τιμ έδωσαν ραντεβού στο ξενοδοχείο, εκεί όπου ο κόουτς Σάκης Τσιώλης έδειξε βίντεο, αναλύοντας παράλληλα στους παίκτες του, θέματα τακτικής και τρόπους αντιμετώπισης του αντιπάλου τους. Για τον κρίσιμο αγώνα με την ΑΕΛ, μίλησε ο προπονητής του ΠΟΤ Ηρακλή, Σάκης Τσιώλης.

Αναλυτικά ο Σάκης Τσιώλης
«Ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι από τις δύο κορυφαίες ομάδες της κατηγορίας. Θέλω να πιστεύω ότι η απόδοση και των δύο ομάδων θα είναι τέτοια που το επιτρέπει η τεράστια ιστορία τους. Είναι πολύ νωρίς ακόμη να μιλάμε για παιχνίδια-φωτιά, είμαστε εξάλλου μόλις στην 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Σίγουρα όμως ο Ηρακλής διεκδικεί και σ’ αυτό τον αγώνα τη νίκη και μόνο. Με την παρουσία μας και την προσπάθεια που θα κάνουμε, πιστεύω ότι τελικά θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Ο κόουτς αναφέρθηκε και στο αίσιο τέλος της υπόθεσης “Μάρα” που σίγουρα αποτελούσε ένα “αγκάθι” στην επιβίωση του ποδοσφαιρικού τμήματος.
«Για όλη την οικογένεια του Ηρακλή, από τη στιγμή που υπήρξε θέμα επιβίωσης για την ομάδα, αυτό ήταν βάλσαμο για όλους. Αλλά, όλο αυτό έχει δρόμο μπροστά, εμείς πρέπει να συγκεντρωθούμε, να αφοσιωθούμε στη δουλειά μας, για να μπορέσουμε μέσα από την απόδοση που θα έχουμε, να δώσουμε ακόμη μεγαλύτερη δύναμη στους ανθρώπους αυτούς που διαχειρίζονται όλα αυτά τα προβλήματα και προσπαθούν να τα επιλύσουν».
 
ΑΕΛ © 2023. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top