Απάντηση του Προέδρου της Super League 2, κ. Πέτρου Μαρτσούκου στην ΠΑΕ ΑΕΛ:

Κύριοι,
Αδυνατώ να αντιληφθώ αυτή την έκρηξη σας και την ολομέτωπη αναιτιολόγητη επίθεση που κάνετε στο πρόσωπο μου και στην διοργανώτρια.
Από την πρώτη ημέρα της εκλογής μου, ξέρετε ότι λειτουργώ με γνώμονα την νομιμότητα, την τήρηση των κανονισμών και τις ίσες αποστάσεις προς όλες τις ομάδες. Πως είναι δυνατόν να αγνοείτε και να προσπερνάτε ένα δημόσιο έγγραφο; Μας γνωστοποιήθηκε απόφαση του Δήμου Λεβαδέων, στην οποία ανήκει το γήπεδο που θα διεξάγετο ο αγώνας μεταξύ της ΠΑΕ Λεβαδειακός και της ΠΑΕ Α.Ε.Λ., σύμφωνα με την οποία θα πραγματοποιούνταν τις προσεχείς ημέρες εργασίες συντήρησης του χλοοτάπητα!
Ουδείς δύναται να αμφισβητεί δημόσια έγγραφα ειδικά όταν ο λόγος που αναφέρεται αφορά στην προστασία του αγωνιστικού χώρου την στιγμή που πλείστες ομάδες αντιμετωπίζουν σοβαρότατα προβλήματα με τα γήπεδα. Αντί να επιδοκιμάσετε αυτή την κίνηση προσπαθείτε με ύφος, που δεν ταιριάζει σε μια τόσο ιστορική ομάδα, να πλήξετε την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και να μεταφέρετε ένα τοξικό κλίμα που ξεσηκώνει τους φιλάθλους.
Άλλωστε ουδεμία ζημία επέρχεται στην ομάδα σας αφού ο αγώνας μετατίθεται μόνο κατά μια ημέρα και εντός των πλαισίων και των αρμοδιοτήτων που μου έχει εκχωρήσει το Δ.Σ. με την υπ. αριθμό 10/26.9.23 απόφαση στην περίπτωση που διαφωνούν οι ομάδες για αλλαγή ημέρας και ώρας σε κάθε έκτακτη περίπτωση (Στο παραπάνω Δ.Σ. ήταν παρών ο εκπρόσωπος σας κ. Χριστάκοπουλος χωρίς να εκφράσει κάποια διαφωνία, η δε απόφαση σας κοινοποιήθηκε την 30/10/2023).
Όλα αυτά προς ενημέρωση σας και σας καλώ εντός 24 ωρών όπως ανακαλέσετε όλους τους προσβλητικούς, δυσφημιστικούς χαρακτηρισμούς που χρησιμοποιείτε στην ανακοίνωση σας προς το πρόσωπο μου και την διοργανώτρια, διαφορετικά θα αναγκαστώ να κοινοποιήσω την ανακοίνωση σας στα αρμόδια όργανα για παράβαση του άρθρου 20 Α του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο. για δυσφήμηση ποδοσφαιρικών αρχών και οργάνων.

Για την Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας
Super League 2
Ο Πρόεδρος
Πέτρος Μαρτσούκος
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top