Τον αποκλεισμό από την συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδος γνώρισε η ΑΕΛ, η οποία ηττήθηκε με 4-0 από τον Ατρόμητο, σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου αγώνα. Η ομάδα της ΑΕΛ προσπάθησε να πετύχει κάποιο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, ήταν καλύτερη, όμως δεν τα κατάφερε, με αποτέλεσμα με τα γκολ του Ατρομήτου από τους Τριμμάτης (39'), Αντζιέλσκι (50'), Τσακμάκης (84') και Βέργος (90+2') να αποκλειστεί από το Κύπελλο, και την ομάδα του Περιστερίου να περνάει στην φάση των «8». Μετά από συνεργασία μεταξύ των Αντζιέλσκι, Βρακά και Κουέν ο τελευταίος έκανε μία σέντρα και ο Τριμμάτης από κοντινή απόσταση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ΑΕΛ για να κάνει το 1-0 στο 39ο λεπτό. Γκολ για τον Ατρόμητο με εκτέλεση πέναλτι του Αντζιέλσκι στο 50ο λεπτό. Γκολ για τον Ατρόμητο, με τον Τσακμάκη με κεφαλιά για το 3-0 στο 84ο λεπτό, για να διαμορφωθεί με τον Βέργο το τελικό 4-0 στο 92ο λεπτό. Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι η ΑΕΛ από το 56ο λεπτό έπαιζε με 10 παίκτες, μετά την αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Κώστα Παπαγεωργίου για "θέατρο" σε μια φάση που ζήτησε πέναλτι η ΑΕΛ και να υπάρχουν γενικότερα παράπονα στο ματς για τη διαιτησία.

Οι φάσεις στο Ατρόμητος-ΑΕΛ
Σουτ από τον Κουέν για Ατρόμητο άστοχα άουτ στο 2ο λεπτό.
Εκτέλεση φάουλ από τον Κώστα Παπαγεωργίου για την ΑΕΛ μπλόκαρε ο Μαρκετζάνι στο 4ο λεπτό.
Σουτ του Κοσσονού για την ΑΕΛ η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Ατρομήτου στο 11ο λεπτό.
Σουτ Τριμμάτη για τον Ατρόμητο, αλλά ο Σουλούκος μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια στο 20ο λεπτό.
Σέντρα από δεξιά του Μαυριά αδράνεια της άμυνας του Ατρομήτου, ο Ογκμπόε προσπάθησε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά ο Μαρκετζάνι πρόλαβε να μπλοκάρει στο 26ο λεπτό.
ΓΚΟΛ ο Ατρόμητος με τον Τριμμάτη. Μετά από συνεργασία μεταξύ των Αντζιέλσκι, Βρακά και Κουέν ο τελευταίος έκανε μία σέντρα και ο Τριμμάτης από κοντινή απόσταση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ΑΕΛ στο 39ο λεπτό.
Εκτέλεση κόρνερ από τον Κ. Παπαγεωργίου για την ΑΕΛ κεφαλιά του Γιανναράκη, η μπάλα πάνω από την εστία του Ατρομήτου στο 43ο λεπτό.
Γκολ για τον Ατρόμητο με εκτέλεση πέναλτι του Αντζιέλσκι στο 50ο λεπτό.
Δεύτερη κίτρινη ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ για τον Κωστα Παπαγεωργίου της ΑΕΛ. Αποβολή για την ΑΕΛ, με τον Κώστα Παπαγεωργίου για "θέατρο" σε μια φάση που ζήτησε πέναλτι η ΑΕΛ στο 56ο λεπτό.
Γκολ για τον Ατρόμητο. Κόρνερ από τον Κουντέ για τον Ατρόμητο, ο Τσακμάκης με κεφαλιά έκανε το 3-0 στο 84ο λεπτό.
Γκολ για τον Ατρόμητο. Συνεργασία του Βαλέντσια με τον Βέργο, ο δεύτερος με πλασέ νίκησε τον Σουλούκο, με τη βοήθεια της κόντρας, κάνοντας το 4-0 στο 92ο λεπτό.

Ατρόμητος (Σάσα Ίλιτς): Μαρκετζάνι, Πομόνης (73' Ασεβέδο), Τσακμάκης, Ιμερέκοφ, Αθανασίου, Καραμάνης (81' Βαλένσια), Κούεν (67' Κούντε), Έντερ, Τριμμάτης, Βράκας (68' Ντιρκς), Αντζιέλσκι (73' Βέργος).

ΑΕΛ (Παύλος Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Μαϊδάνος (63' Παπαδόπουλος), Στάμου, Γιανναράκης, Θ. Παπαγεωργίου, Πλέγας (64' Αντράντα), Θωμαΐδης,  Κ. Παπαγεωργίου, Κοσσονού (63' Νίνο), Μαυρίας (85' Βλιώρας), Ογκμπόε (64' Στίνα).
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top