Ο επικεφαλής φυσικοθεραπευτής της ΠΑΕ ΑΕΛ, Γιώργος Ζαχαρής, μέσω της τοποθέτησής του, από το προσωπικό του προφίλ σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, θέλησε να στείλει μήνυμα ενότητας και συσπείρωσης, στην προσπάθεια που κάνει η ΑΕΛ για άνοδο στην Superleague 1, ενόψει και της κρίσιμης αναμέτρησης με το Λεβαδειακό, που θα γίνει την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου στις 14:00 στο AEL FC ARENA.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Γιώργου Ζαχαρή
«Την Κυριακή όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο AEL FC ARENA.
Όλοι εσείς που ζήσατε από κοντά τις μεγάλες χαρές αλλά και τις μεγάλες λύπες της ομάδας, όλοι όσοι ένιωσαν ΚΑΤΙ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ για αυτή την ομάδα, ότι ηλικία και αν έχουν, από εσάς που ήσασταν τη δεκαετία του 70 στις Σέρρες η στη Νέα Ευκαρπία στο Μακεδονικό, που ήσασταν στις ανόδους αλλά και στις πτώσεις της ομάδας, στα κύπελλα και στους τελικούς, στο πρωτάθλημα και στις ευρωπαϊκές εξόδους αλλά και στα πέτρινα χρόνια.

ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΝΙΩΣΑΤΕ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, όλοι όσοι ζήσατε μαζί της στιγμές, χαρήκατε η πονέσατε και απογοητευθήκατε.

ΔΩΣΤΕ ΤΗΣ ΜΕ ΑΡΧΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.
Δώστε στους ποδοσφαιριστές μας, στο τεχνικό και ιατρικό τιμ, στη διοίκηση αλλά και στους υπόλοιπους συνεργάτες και υπαλλήλους της ομάδας τη δύναμη να υπερβάλουμε εαυτούς κάτω από τις αντίξοες συνθήκες της super league 2 στον αγώνα ενάντια κατεστημένο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Δείξτε σε όλη την Ελλάδα πως πρέπει να είναι τα γήπεδα του ποδοσφαίρου, πως είναι να υποστηρίζεις την ομάδα της πόλης σου και πως είναι -αλλά και πόσο όμορφο είναι- να πολεμάς με ήθος για μια ιδέα.

Με πάθος, με αισιοδοξία, με παλμό, με ήθος και αξιοπρέπεια, ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΒΙΑ.

Την Κυριακή δεν είναι ο τελικός αγώνας, είναι η αρχή της ΕΠΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.

Βοηθήστε τους ποδοσφαιριστές μας και αυτοί να είστε σίγουροι θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά στο τέλος της σεζόν να μας αποζημιώσουν.

ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΕΛ».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top