Ο προπονητής του Λεβαδειακού, Σωκράτης Οφρυδόπουλος, μετά τη νίκη επί του Αιολικού, ρωτήθηκε για τα φαβορί στον 1ο όμιλο του πρωταθλήματος της Superleague 2.

Αναλυτικά ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος:
Μέχρι στιγμής έχουμε δει Λεβαδειακό και ΑΕΛ τα φαβορί για την άνοδο και την 1η θέση, πιστεύετε, ότι μπορεί κάποια άλλη ομάδα να έχει αξιώσεις περισσότερες;
«Κοιτάξτε πολύ καλές ομάδες είναι η Νίκη Βόλου και ο Μακεδονικός και πλέον με τη παγκόσμια πρωτοτυπία που υπάρχει στα Play off, που μπαίνεις με τη μισή βαθμολογία, νομίζω όλες είναι ικανές και το σκέφτονται για το κάτι παραπάνω. Εγώ λέω αυτές τις δύο που είπατε και εσείς (Λεβαδειακός, ΑΕΛ) αλλά και οι άλλες δύο είναι αρκετά καλές ομάδες».

Έχετε τώρα δύο παιχνίδια στην έδρας σας να δώσετε και μετά ακολουθεί το ντέρμπι με την ΑΕΛ. Προφανώς δύο νίκες για να πάτε με τη καλύτερη ψυχολογία στην AEL FC ARENA:
«Εντάξει νίκες δεν είναι με το στόμα μόνο, οι νίκες έρχονται με το παιχνίδι. Να σχεδιάζεις 6 βαθμούς και πάω να παίξω στη Λάρισα, είναι λάθος τρόπος σκέψης. Καμιά φορά ακούτε και το κλισέ που λένε το επόμενο παιχνίδι και το επόμενο παιχνίδι και πιο σημαντικό και κοιτάζουμε. Ναι γιατί ο επόμενος αγώνας καθορίζει και την ψυχολογία της ομάδας και συναισθήματα και αν νιώθεις καλά ή όχι, οπότε μέχρι να φθάσεις εκεί πρέπει να νικάς. Για να φθάσεις εκεί το επόμενο παιχνίδι που πρέπει να νικήσουμε είναι με το Μακεδονικό, απέναντι σε μια πολύ καλή και σοβαρή ομάδα, οπότε δεν κρίνει ένα πρωτάθλημα οι 6 βαθμοί για να μπεις στα play off με την ΑΕΛ. Το πρωτάθλημα ή η σωτηρία κρίνονται από ένα σύνολο αγώνων και αν υποτιμήσεις αγώνες θα την πληρώσεις στο ποδόσφαιρο. Πρέπει να είσαι ταπεινός και να σέβεσαι όλους και τις ομάδες και τους παίκτες».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top