Η Ε.Π.Σ.Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ υποστηρίζει ότι μετά και την έκδοση βεβαίωσης “περί μη οφειλής” της ΠΑΕ-ΑΕΛ από την Ε.Π.Ο., αναμενόμενο θα ήταν να μην αποφασιστεί καμία ανάκληση δελτίων των πέντε (5) ποδοσφαιριστών.

Δυστυχώς όμως αυτό ανακοινώθηκε αμέσως μετά τη συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής, της Ε.Ι.Π.

Εξάλλου υπάρχουν αναρίθμητες αποφάσεις της ΕΠΟ παλαιότερες αλλά και στο πρόσφατο παρελθόν, όπου σε αντίστοιχες περιπτώσεις δεν υπήρξε καμία ανάκληση δελτίων ποδοσφαιριστών ή μετά την προσωρινή ανάκληση τους υπήρξε επανέκδοση αυτών.

Η ΑΕΛ προφανώς και δικαιούται και θα διεκδικήσει την επανέκδοση όλων εκείνων των δελτίων που ανακλήθηκαν.

Η ΕΠΣΝΛ με απόλυτη αίσθηση δικαίου και όχι με όρους εντοπιότητας και μόνο, βρίσκεται αλληλέγγυα και δίπλα στην ιστορική μας ομάδα, καθώς τα επιχειρήματα της είναι δίκαια και οι άνθρωποι τις ΕΠΟ οφείλουν να τα σεβαστούν.

Για όλους τους παραπάνω λόγους ως ΕΠΣΝΛ καλούμε την αρμόδια επιτροπή (Ε.Ι.Π.) όταν θα εξετάσει συντόμως εκ νέου το θέμα της επανέκδοσης των επίμαχων δελτίων, να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να μην λειτουργεί με δύο μέτρα και δύο σταθμά.

Αν η επιτροπή δεν επανεκδώσει τα δελτία , θα πλήξει ακόμη μια φορά το κύρος και την αξιοπιστία των πρωταθλημάτων, δημιουργώντας υπόνοιες μεροληπτικής συμπεριφοράς σε βάρος της ΑΕΛ.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top