Κυριακή με σούπερ ντέρμπι στην ελληνική Super League, στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα αλλά και δράση σε κάθε γωνιά του πλανήτη περιλαμβάνει το κουπόνι στοιχήματος της Κυριακής (31/03). Το Betarades.gr εντόπισε πρόταση με αξία από το μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ - Ολυμπιακός, το οποίο μπορείτε να βρείτε στα Προγνωστικά Σούπερ Λιγκ και θα αναλύσουμε παρακάτω.

2η Αγωνιστική στα πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος με την ΑΕΚ να υποδέχεται στις 20:30 τον Ολυμπιακό στην “OPAP Arena”. Στην κορυφή με 62 βαθμούς η Ένωση, ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στα πλέι οφ, καθώς επικράτησε στην πρεμιέρα της Λαμίας με 4-0 εκτός έδρας. Η ΑΕΚ είναι αήττητη φέτος στο γήπεδο της στο πλαίσιο του πρωταθλήματος, έρχεται από 10/11 νίκες, σκόραρε 14 γκολ στα τελευταία τέσσερα!

Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός κατάφερε να γράψει ιστορία στο Κόνφερενς Λιγκ, καθώς με επική ανατροπή, πέταξε εκτός διοργάνωσης τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, συνεχίζοντας έτσι το ευρωπαϊκό του ταξίδι. Είχε προηγηθεί η βαριά εντός έδρας ήττα με 3-1 από τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα των πλέι οφ αλλά και η εντός έδρας ήττα από τη Μακάμπι με 4-1 στο πρώτο μεταξύ τους ματς στο Κόνφερενς Λιγκ. Σε στοιχηματικό επίπεδο πρόκειται για ένα ντέρμπι μεγάλης σημασίας για τις δύο ομάδες, η ΑΕΚ οφείλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της, εκεί σκοράρει πάντα. Ο Ολυμπιακός είναι με την πλάτη στον τοίχο βαθμολογικά, εκτός έδρας με τον Μεντιλίμπαρ έχει 4/4 νίκες με μεγάλα σκορ. Εκτιμούμε ότι θα δούμε υψηλό τέμπο, επιλέγουμε Over 2.5 σε απόδοση 1.99.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top