Επίσκεψη στον Γεν. Περιφ. Αστυνομικό Δ/ντή Θεσσαλίας κ. Καρανάσιο και στον Αστυνομικό Δ/ντή Λάρισας κ. Χαρακόπουλο

Άλλη μια επίσκεψη πραγματοποιήθηκε χθες, στο πλαίσιο των επισκέψεων που έχει δρομολογήσει η ΠΑΕ ΑΕΛ, προκειμένου να ενημερωθούν όλες οι αρχές του τόπου τόσο για τις τελευταίες εξελίξεις στην ομάδα όσο και για τα δρώμενα στο οργανωτικό κομμάτι της.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αχιλλέας Νταβέλης μαζί με το μέλος της διοίκησης κα Δήμητρα Βασιλάκου και με τον υπεύθυνο ασφαλείας κ. Γεώργιο Τσιόγκα επισκέφθηκαν τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Δ/ντή Θεσσαλίας κ. Θωμά Καρανάσιο και τον Αστυνομικό Δ/ντή Λάρισας κ. Αγάπιο Χαρακόπουλο.

Ο κ. Νταβέλης ενημέρωσε για τις ενέργειες που προχώρησε η ΠΑΕ προκειμένου να διεξαχθούν δίκαια οι αγώνες play offs χωρίς τη συμμετοχή των ομάδων Β΄ καθώς και την προσπάθεια της διοίκησης να συσπειρώσει ακόμη πιο πολύ τον φίλαθλο κόσμο γύρω από την ομάδα τόσο με την έκδοση των mini εισιτηρίων διαρκείας όσο και με το μεγάλο στοίχημα, τη δημιουργία “Premium Members Club” ενόψει των 60 χρόνων ζωής της AEΛ.

Τόσο ο κ. Καρανάσιος όσο και ο κ. Χαρακόπουλος ευχήθηκαν να πετύχει η ομάδα τους στόχους της σε όλα τα επίπεδα και να επανέλθει στην Super League όπως επιτάσσει η ιστορία της και η δυναμική της στην πόλη της Λάρισας και όχι μόνο.

Ο κ. Νταβέλης παρέδωσε χειροποίητο έμβλημα της ΑΕΛ.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top