Η ομάδα U-19 της ΑΕΛ επικράτησε εντός έδρας με το ευρύ σκορ 7-0, της αντίστοιχης ομάδας της Αναγέννησης Καρδίτσας U-19, σε αγώνα για την 3η αγωνιστική, της Β’ ομίλου της Super League 2 K19, που έγινε στο γήπεδο Γόννων Λάρισας. Η ομάδα της Αναγέννησης Καρδίτσας U-19 είχε δοκάρι με τον Κουτή στο 7ο λεπτό, ενώ για την ΑΕΛ U-19 πέτυχαν έξι γκολ ο Νίκος Βλιώρας (13’, 49’, 52’, 53’, 61’, 65’) και ένα ο Νίκος Κουκουράβας (29’). Σε δήλωσή του ο κ. Καμάκας μας μετέφερε τα εξής: «Επιτέλους ξεκίνησε το πρωτάθλημα και η ομάδα μας μπαίνει σε πλήρη αγωνιστικό ρυθμό με επίσημους αγώνες. Μεγάλη σημασία για μας έχει πάντα το σωστό πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές μας και η καθημερινή βελτίωση. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την εικόνα της ομάδας μας σήμερα αλλά και στη Μυτιλήνη παρότι χάσαμε 1-0 το παιχνίδι, ήμαστε καλύτεροι και αδικούμαστε κατά την κρίση μου όταν μεταξύ άλλων δεν μας έδωσαν και δύο πέναλτι. Με βάση τις 3 πρώτες αγωνιστικές βλέπουμε ένα πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων και οι ομάδες που ξεχωρίζουν ποιοτικά και θα παλέψουν μέχρι τέλους είναι η ΑΕΛ, ο Λεβαδειακός και ο Αιολικός». Την επόμενη αγωνιστική η ΑΕΛ Κ19 ταξιδεύει στη Λιβαδειά.

ΑΕΛ U-19 (Γιώργος Καμάκας): Αντωνόπουλος, Ντιντής, Κουκουράβας, Μπαντραλέξης, Γκατζιάς, Τσούτσος, Νίτσο, Μπέζας, Νινίκας, Πολύζος, Βλιώρας.
Αγωνίστηκαν ακόμα οι: Ράπτης, Βελετάνης, Ντελόπουλος, Γκουγκίδης, Τασίκας.

Αναγέννηση Καρδίτσας U-19 (Γιάννης Ποντίκας): Μπαντής, Λιάπης, Τίγκας, Κουτής, Τσαμούρας, Βαμβακάς, Παστήρας, Μπέρρο, Βελησιώτης, Τσατσαρώνης, Τσέτσας.
Αγωνίστηκαν ακόμα οι: Ποντίκας, Κατσαρός, Πλέντζας.

Αναλυτικά η 3η αγωνιστική U-19 Β' Όμιλος
Σάββατο 2 Μαρτίου 2024
ΑΕΛ – Αναγέννηση Καρδίτσας 7-0

Κυριακή 3 Μαρτίου 2024
Νίκη Βόλου – Λεβαδειακός 1-8
Ρεπό: Αιολικός

Βαθμολογία U-19 Β' Όμιλος
1. Αιολικός 6*
2. Λεβαδειακός 6*
3. ΑΕΛ 3*
4. Αναγέννηση Καρδίτσας 3
5. Νίκη Βόλου 0
*Έχουν κάνει το ρεπό τους.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top