Τραγική εμφάνιση και βαριά εκτός έδρας ήττα είχε γνωρίσει η ΑΕΛ, από την ΑΕΚ Β' με σκορ 3-0, σε παιχνίδι που έγινε στις 30 Σεπτεμβρίου 2023 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Superleague 2, στο προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ ΑΕΚ «Σεραφείδειο» στα Σπάτα. Η ΑΕΚ Β' χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, με τα γκολ του Ραντόνια 25ο λεπτό, του Χριστόπουλου στο 62ο λεπτό και του Πήλιου στο 86ο λεπτό, πήρε τη νίκη απέναντι σε μια ΑΕΛ που προβλημάτισε με την αγωνιστική της εικόνα. Τέλος με δέκα παίκτες τελείωσε τον αγώνα η ΑΕΚ Β', λόγω αποβολής του Ζαν Πιερ Τιεϊ στο 82ο λεπτό, με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΑΕΚ Β' (Νίκος Κούστας): Γκίνης, Ραντόνια (70′ Ρουκουνάκης), Χρυσόπουλος, Κοσίδης, Πήλιος, Σαμπανάτζοβιτς (60' Κάτσικας), Λαμαρανά, Λεφράνκ (34' λ.τρ Γκολφίνος, 69' Τιει ), Απ. Χριστόπουλος, Ανδρικόπουλος (69' Λάτσι), Σταμούλης.

ΑΕΛ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Σουλούκος, Θ. Παπαγεωργίου, Παπαδόπουλος (69' Μαϊδανός), Ηλιάδης, Μαξιμένκο, Πλέγας (60' Αντράντα), Κ. Παπαγεωργίου (69' Μιλτιάδης), Πατράλης (46' Οτορμίν), Πεντρόσο, Κοσσόνου (46' Νίνο), Ογκμπόε.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top