Επιστροφή στις νίκες για την ΑΕΛ, καθώς επικράτησε εύκολα 3-0 της ΑΕΚ Β' στο AEL FC ARENA, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των Play Off του 1ου ομίλου της Super League 2. Τα γκολ για την ΑΕΛ πέτυχαν ο Κώστα Παπαγεωργίου με σουτ στο 16ο λεπτό, ο Γεμπόα με αυτογκολ στο 34ο λεπτό και με σουτ του Πεντρόσο στο 70ο λεπτό. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε την αναμέτρηση η ΑΕΚ Β' καθώς είχε πραγματοποιήσει τις αλλαγές της, ενώ ο Λαμαράνα τραυματίστηκε στο 88ο λεπτό και αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο.

Οι φάσεις στο ΑΕΛ-ΑΕΚ Β'
Κόρνερ για την ΑΕΛ με τον Κώστα Παπαγεωργίου η μπάλα φθάνει στο Καλουτσικίδη που κάνει το σουτ εκτός περιοχής άστοχα άουτ στο 4ο λεπτό.
Σουτ του Πανεράς για την ΑΕΚ Β' άουτ στο 6ο λεπτό.
Ευκαιρία για την ΑΕΛ. Σουτ εντός περιοχής του Κώστα Παπαγεωργίου μετά από ωραία ατομική προσπάθεια άουτ, στην εξωτερική πλευρά των διχτυών, στο 9ο λεπτό.
ΓΚΟΛ για την ΑΕΛ με σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής του Κώστα Παπαγεωργίου στο 16ο λεπτό.
Σουτ του Πανεράς για την ΑΕΚ Β' πάνω από τα δοκάρια στο 25ο λεπτό.
ΓΚΟΛ για την ΑΕΛ ο Γεμπόα της ΑΕΚ Β' γύρισε τη μπάλα στο Θεοχάρη και η μπάλα στα δίχτυα της ΑΕΚ Β'. Αυτογκολ στο 34ο λεπτό.
Σουτ εκτός περιοχής του Νίνο της ΑΕΛ πάνω από τα δοκάρια της ΑΕΚ Β' στο 40ο λεπτό.
Κίτρινη κάρτα ο Πλέγας της ΑΕΛ στο 42ο λεπτό.
Κίτρινη κάρτα ο Πανεράς της ΑΕΚ Β' στο 45+2.
Μετά από εκτέλεση κόρνερ της ΑΕΚ Β' με το Πανεράς κεφαλιά του Χρυσόπουλου μόλις άουτ, δίπλα από τη συμβολή των δοκαριών στο 51ο λεπτό.
Κίτρινη κάρτα ο Φατάι της ΑΕΛ στο 58ο λεπτό.
Κίτρινη κάρτα ο Στάμου της ΑΕΛ στο 62ο λεπτό.
Σουτ του Παπαδόπουλου για την ΑΕΛ άστοχα ψηλά άουτ στο 65ο λεπτό.
ΓΚΟΛ για την ΑΕΛ ο Πεντρόσο με σουτ εντός περιοχής έστειλε πρώτα τη μπαλα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα, μετά από μακρινή πάσα του Καλουτσικίδη στο 70ο λεπτό.
Σουτ ο Τρούμπουλος για την ΑΕΚ Β' η μπάλα κοντράρει και μπλοκάρει εύκολα ο Σουλούκος στο 80ο λεπτό.
Σουτ του Λαμαράνα για την ΑΕΚ Β' άστοχα ψηλά άουτ στο 86ο λεπτό.

ΑΕΛ (Παύλος Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Καλουτσικίδης, Παπαδόπουλος (79′ Μαϊδανός), Στάμου (79′ Νινίκας), Θ. Παπαγεωργίου, Πλέγας, Θωμαΐδης, Κ. Παπαγεωργίου (23′ λ.τρ. Πεντρόσο), Νίνο (68′ Κόσιτς), Στίνα, Φατάι (68′ Τσουμάνης).

ΑΕΚ Β' (Νίκος Κούστας): Θεοχάρης, Γεμπόα, Χρυσόπουλος, Ραντόνια, Κανελλόπουλος (46′ Τιεΐ), Λαμαράνα, Λέλεκας (64′ Τρούμπoυλος), Κατσίκας (70′ Παυλίδης), Πανεράς, Γκολφίνος (34′ λ.τρ. Σκόνδρας), Χριστόπουλος.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top