ΑΕΛ ΚΑΝΑΔΑ, 11η ΕΠΕΤΕΙΟΣ.
ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ!!!

Έχουν περάσει έντεκα χρόνια από την ίδρυση της ΑΕΛ Καναδά.
Έχω ερωτηθεί πολλές φορές, «γιατί ξεκίνησες την ΑΕΛ στον Καναδά;» και η απάντησή μου ήταν και παραμένει απλή. Η ΑΕΛ είναι ένας ιστορικός και θρυλικός σύλλογος όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη. Η ιστορία της είναι πλούσια με πρωτάθλημα και κύπελλα, ευρωπαϊκές εμφανίσεις και επιτυχίες. Η ΑΕΛ είναι μια οικογένεια, την οποία επεκτείναμε και μεγαλώσαμε στον Καναδά.
Το πρόγραμμα της ανδρικής μας ομάδας σημείωσε τεράστια επιτυχία, κυριαρχώντας στο πρωτάθλημα και κατακτώντας έντεκα (11) κύπελλα και δύο (2) πρωταθλήματα.
Το μέλλον πλέον είναι στην ακαδημία νέων της ΑΕΛ Καναδά, η οποία λειτουργεί από το 2017, κατακτώντας πρωταθλήματα και τερματίζοντας με αήττητες αγωνιστικές περιόδους.
Άμεσος στόχος μας είναι η συνέχιση της προσπάθειας βελτίωσης του ταλέντου των παικτών μας, καθώς και η έναρξη συνεργασίας με την ΠΑΕ για δοκιμαστική προώθηση εφήβων παικτών μας στις ακαδημίες της ΑΕΛ, ευελπιστώντας ότι οι νέοι μας θα κάνουν μια επιτυχημένη ποδοσφαιρική σταδιοδρομία με την ΑΕΛ, στην Ελλάδα.
Η ακαδημία νέων μας αγωνίζεται στο EMDSL (Elgin Middlesex District Soccer League). Με δώδεκα (12) ομάδες στο πρωτάθλημα, δύο (2) ομάδες με αστέρια νέων (ηλικίες 3-7 ετών) και τέσσερις (4) ομάδες ανταγωνιστικού προγράμματος ανάπτυξης, η ΑΕΛ Καναδά έχει γίνει ένα από τα μεγαλύτερα, πλέον νικηφόρα και επιτυχημένα προγράμματα στο London του Οντάριο.
Τίποτα από όλα αυτά δεν θα ήταν δυνατό χωρίς τη βοήθεια του Θεού, της οικογένειάς μου (Laurie, Larissa, Billy και Jack), του αδερφού μου (Coach Tom), του αδελφού μου της ΑΕΛ (Δημήτρης Κούρος), ολόκληρου του προπονητικού μας επιτελείου, του σωματείου και της ΠΑΕ ΑΕΛ στην Ελλάδα, των ευγενικών δημοσιογράφων στη Λάρισα για την αδιάλειπτη κάλυψη των δραστηριοτήτων της ΑΕΛ Καναδά, του Σ.Φ.  Monsters για τη συνεχή υποστήριξή τους, όλων των χορηγών μας, όλων των γονέων και παικτών στην ΑΕΛ Καναδά, το Ελληνικό Ορθόδοξο Κέντρο Κοινότητας του London, τον προπονητή Chris Havaris, καθώς και όλων των φίλων και υποστηρικτών μας σε Ελλάδα και Καναδά!
Μόνο μεγαλώνουμε και δυναμώνουμε!!!!

ΑΕΛ ΟΛΕ! ΟΛΕ!! ΟΛΕ!!!
ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
Μίλτον Γουγουλιάς
AEL FC CANADA
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top