Λάβαμε ένα μήνυμα από αναγνώστη φίλο της ΑΕΛ με τίτλο: "Στήριξη στην ομάδα" και όπως το συνηθίζουμε εδώ στο aelole.gr δημοσιεύουμε το περιεχόμενο του, εφόσον δεν περιέχει υβριστικό ή βλάσφημο περιεχόμενο. Επειδή το aelole.gr είστε όλοι εσείς… 

Διαβάστε τι μας έστειλε
Αγαπητοί φίλοι & φίλες της ομάδας μας, 
Είναι ευρέως γνωστό ότι η ΑΕΛ είναι η μοναδική ελληνική ομάδα που έχει καταφέρει να σπάσει το κατεστημένο και να αποδείξει πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο με τη δύναμη του λαού της. Το μέγεθος αυτής της ομάδας είναι τεράστιο. Η βαριά βυσσινί φανέλα σε συνδυασμό με τους πιστούς φιλάθλους της, αποδεικνύουν πως η ΑΕΛ έχει τη δύναμη και μπορεί να καταφέρει το ακατόρθωτο. 

Ως φίλαθλοι αυτής της ομάδας, δεν γίναμε ΑΕΛ για τον εύκολο δρόμο, αλλά για τον δύσκολο που είναι ανηφορικός και έχει πολλά εμπόδια μέχρι να φτάσουμε στην επιτυχία. Όλα αυτά τα χρόνια, έχουμε βιώσει όλα τα συναισθήματα, από χαρές που μπορεί να ήταν λίγες αλλά μοναδικές μέχρι και λύπες που μας πίκραναν χωρίς όμως να αφήσουμε ποτέ την ομάδα μόνη. Έχουμε κάνει ατέλειωτα ταξίδια σε χωριά, πόλεις εντός και εκτός Ελλάδος για να στηρίξουμε την αγαπημένη μας ομάδα σε όποια κατηγορία κι αν αγωνιζόταν. Οι αναμνήσεις από τις βυσσινί εκδρομές είναι βαθιά χαραγμένες στη μνήμη και φυσικά πάντα θα ακολουθούμε την καψούρα μας. Στο σημείο αυτό, θα ήθελα να επισημάνω πως ενόψει της νέας χρονιά η ΠΑΕ ΑΕΛ οφείλει να ζητάει εισιτήρια φιλοξενούμενων σε όλους τους εκτός έδρας αγώνες για τη δυναμική στήριξη του βυσσινί λαού σε κάθε γήπεδο. Μην ξεχνάμε πως τις χρονιές που προβιβάστηκε η ΑΕΛ στην μεγάλη κατηγορία, τα εκτός έδρας ματς θύμιζαν εντός με τις μεγαλειώδεις εκδρομές των φιλάθλων της. 

Η ανιδιοτελής αγάπη μας για την ΑΕΛ έχει τεράστιο αντίκτυπο στην πρόοδο της ομάδας. Θεωρώ χρέος μας να συνεχίζουμε να στηρίζουμε όλοι με κάθε τρόπο την ομάδα της καρδιά μας και με τη σειρά της η διοίκηση να φανεί αντάξια και να πάρει την αδειοδότηση ενόψει της νέας χρονιάς, να επανδρώσει το ρόστερ με τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές για να έρθει η πολυπόθητη άνοδος στην πρώτη κατηγορία. Παράλληλα, θα ήθελα να επισημάνω πως όλοι μας μηδενός εξαιρουμένου πρέπει να ενισχύσουμε την ομάδα με εισιτήρια διαρκείας και να έχουμε ένα κατάμεστο γήπεδο σε κάθε αγώνα με παλμό στην κερκίδα για την επιτυχία της ομάδας μας. Δε γίνεται να έχουμε απαιτήσεις, χωρίς να υπάρχει η ανάλογη στήριξη. Ακόμη, θα ήθελα να απευθυνθώ στην ΠΑΕ για την ανάγκη δημιουργίας επίσημης μπουτίκ της ΑΕΛ με αυθεντικά και ποιοτικά προϊόντα που θα μπορούν να προμηθευτούν οι χιλιάδες φίλαθλοι της ομάδας, ενισχύοντας οικονομικά την ομάδα αλλά και διαδίδοντας την ΑΕΛική ιδέα στα πέρατα της γης. Δε νοείται μία τόσο μεγάλη ομάδα με φιλάθλους σε κάθε γωνιά της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού να μην έχει δική της επίσημη μπουτίκ. 

Συνοψίζοντας, παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν σήμερα στο ελληνικό ποδόσφαιρο είμαι αισιόδοξος πως η ομάδα μας θα βρει τον δρόμο της και δεν θα αργήσει η στιγμή που θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί ενωμένοι με μια φωνή για την βυσσινί αγάπη μας. Η ΑΕΛ είναι γεννημένη να πρωταγωνιστεί. Όλοι ενωμένοι δίπλα της να την επαναφέρουμε στις δόξες! 

Με εκτίμηση, 
Παναγιώτης Σ.
*Στείλτε μας τα μηνύματά σας στο e-mail μας info@aelole.gr. Επίσης μέσω facebook τα μηνύματά σας εδώ.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top