Η ομάδα U-19 της ΑΕΛ ήρθε ισόπαλη εντός έδρας με σκορ 1-1, με την αντίστοιχη ομάδα του Λεβαδειακού, σε αγώνα για την 9η αγωνιστική, της Β’ ομίλου της Super League 2 K19, που έγινε στο γήπεδο Μακρυχωρίου Λάρισας. Οι βυσσινί ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και είχαν σημαντικές ευκαιρίες να προηγηθούν τουλάχιστον δύο φορές με ενέργειες του Βλιώρα και του Γκατζιά. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο ισορροπημένο. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ 0-1 στο 83‘ με το Βέρρη, ενώ η ΑΕΛ είχε τρεις καλές ευκαιρίες για γκολ χωρίς αποτέλεσμα. Η ισοφάριση 1-1 ήρθε στο 93‘ με γκολ που πέτυχε ο Ράπτης. Η ΑΕΛ παρέμεινε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και κρατά την τύχη στα χέρια της για τη συνέχεια. Την επόμενη αγωνιστική η ΑΕΛ Κ19 θα παίξει εκτός έδρας με τη Νίκη Βόλου.

ΑΕΛ Κ19 (Γιώργος Καμάκας): Αντωνόπουλος, Ντιντής, Μπαντραλέξης, Ράπτης, Μπέζας, Γκατζιάς, Τσούτσος, Νίτσος, Νινίκας, Πολύζος, Βλιώρας
Έπαιξαν επίσης ως αλλαγή οι: Βελετάνης, Γκουγκίδης, Nτελόπουλος

Λεβαδειακός Κ19: Ασημάκης, Αυγερινάκος (50′ Ροζάνας), Βέρρης, Γιάννου (80′ Τριάντης), Ζάντζας, Θεοδώρου, Θεοχάρης (90′ Μπαρδόλι), Λουλεμάγια, Ι.Πούλος (του Ευαγγέλου), Τσάρας, Ι.Πούλος (του Δημήτρη)

Αναλυτικά η 9η αγωνιστική U-19 Β′ Όμιλος
Κυριακή 14 Απριλίου 2024
Αιολικός – Αναγέννηση Καρδίτσας 3-0 α.α.
ΑΕΛ – Λεβαδειακός 1-1
Ρεπό: Νίκη Βόλου

Βαθμολογία U-19 Β′ Όμιλος
1. ΑΕΛ 16
2. Λεβαδειακός 16
3. Αιολικός 12*
4. Αναγέννηση Καρδίτσας 6
5. Νίκη Βόλου 0*
*Έχουν παιχνίδι λιγότερο

Η επόμενη 10η αγωνιστική U-19 Β′ Όμιλος
Λεβαδειακός-Αιολικός
Νίκη Βόλου-ΑΕΛ
Ρεπό: Αναγέννηση Καρδίτσας
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top