Η Βασίλισσα επάξια ξανά στον θρόνο της τιμώντας την επέτιο των 60 χρόνων του ιστορικού συλλόγου της ΑΕΛ!
Κυπελλούχος ξανά η γυναικεία ομάδα της ΑΕΛ επικρατώντας επιβλητικά στον μεγάλο τελικό με 3-0 στο κλειστό γυμναστήριο της Αγιάς Λάρισας ενάντια στον Ολυμπιακό Βόλου.
Οι παίχτριες του Νίκου Καλαθά επέβαλαν αυστηρά τον ρυθμό τους από τον πρώτο πόντο του τελικού χωρίς να αφήσουν περιθώρια αντίδρασης στον μαχητικό αντίπαλό τους.
Έτσι λοιπόν η χρονιά κλείνει με ένα πολύ όμορφο τρόπο, αποδεικνύοντας την πλασματικότητα του πλασαρίσματος στο πρωτάθλημα και δίνοντας ένα επιπλέον κίνητρο για μεγάλες προσδοκίες στο προσεχές μέλλον τόσο από το τμήμα των γυναικών όσο και από τις υποδομές του συλλόγου που υποστήριξαν επάξια τη μεγάλη ομάδα!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ όλους όσους στάθηκαν στο πλευρό μας και τη φετινή σεζόν, τους χορηγούς μας που πίστεψαν σε εμάς, τον υπέροχο κόσμο μας με τη βροντερή παρουσία του και τον πρόεδρο μας κ.Λάμπρο Ιωακείμ ήταν παρών σε όλη μας τη προσπάθεια!
Ομόφωνα από όλο team το ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΦΙΕΡΩΝΕΤΑΙ στα "γενέθλια" της αγαπημένης μας ΑΕΛ για τα 60 χρόνια λειτουργίας του συλλόγου.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΕΛ!

Η ομάδας μας:
Coach:Καλαθάς Νίκος
AC:Ντιντιός Χρήστος
Υπεύθυνος τμήματος: Κανάκης Θάνος
Curator:Κοντονάσιου Λένα
Νιακοπούλου Α., Παραφέστα, Δαμιανίδου, Ανδρεάδη, Λίταινα Π., Λίταινα Χ.,Γαλογαύρου, Ντιντιού, Μπαρούτα, Κατσάρα, Κοντογιάννη, Τσούτσου, Κουλαξίδου, Κλειδωνιάρη, Φούντα, Νιακοπούλου Κ.,Καλογήρου, Ψύχα, Γκανούρη, Χατζηπάντσου
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top