Με το πρωτάθλημα της Super League 2 να μην έχει ολοκληρωθεί επισήμως, οι 24 ΠΑΕ που συμμετείχαν -μέσω των προπονητών και των αρχηγών τους- ψήφισαν τους καλύτερους της αγωνιστικής περιόδου 2023-24.

Από τον Α' όμιλο το βραβείο του MVP πήγε στον Γιάννη Γιαννιώτα του Λεβαδειακού. Δεύτερος στην ψηφοφορία ήταν ο Κώστας Παπαγεωργίου της ΑΕΛ, ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Νίκας επίσης του Λεβαδειακού.

Από τον Α' όμιλο το βραβείο του καλύτερου τερματοφύλακα κέρδισε ο Κλέτον Περντρέου του Μακεδονικού, αφήνοντας πίσω του τους Γκαραβέλη της Νίκης Βόλου και Στέφανο Σουλούκο της ΑΕΛ.

Από τον Α' όμιλο το βραβείο του καλύτερου προπονητή, πήρε ο Στέλιος Μαλεζάς του Μακεδονικού, ενώ ισοβάθμησαν Παύλος Δερμιτζάκης (ΑΕΛ) και Σωκράτης Οφρυδόπυλος (Λεβαδειακός).

Όσον αφορά τον Β' όμιλο,   το βραβείο του MVP πήγε στο Γιώργο Μάναλη των Χανίων, με το Λουκίνα της Καλλιθέα και το Σάλασαρ του Ιωνικού να κλείνουν την τριάδα.

Από τον Β' όμιλο το βραβείο του καλύτερου τερματοφύλακα κέρδισε ο Ιωάννης Γκέλιος του Ιωνικού ο Κότσαρης της πρωταθλήτριας Καλλιθέα, με τους τρίτους, καθώς ισοβάθμησαν τους Καλογεράκη (Ιωνικός) και Κλέιμαν (Χανιά).

Από τον Β' όμιλο το βραβείο του καλύτερου προπονητή πήγε στον Γιάννη Ταουσιάνη των Χανίων, με τον Αλέκο Βοσνιάδη (Καλλιθέα) και τον Γιάννη Τάτση (Παναχαϊκή) να ακολουθούν.

Τέλος, καλύτερη διαιτητής της Super League 2 αναδείχθηκε η Μάχη Τσιοφλίκη της ΕΠΣ Λάρισας. Οι απονομές των βραβείων θα γίνουν στην κλήρωση του πρωταθλήματος Super League 2, 2024-2025
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top