Με τον πολύ σημαντικό βαθμό της ισοπαλίας επέστρεψε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ από το Ρέθυμνο, όπου στην εξ' αναβολής αναμέτρηση για την 24η αγωνιστική αντιμετώπισε την τοπική ΡΕΑ.

Ο αγώνας γενικά είχε πολύ καλό ρυθμό και πολλές δυνατές μονομαχίες.

Η ΡΕΑ ξεκίνησε δυναμικά και ήταν πολύ απειλητική στα πρώτα λεπτά, όμως η ΑΕΛ προσαρμόστηκε γρήγορα και ισορρόπησε τον αγώνα. Μάλιστα στο 23' κατάφερε και άνοιξε το σκορ με την Kioko, μετά από μπαλιά της Καπαρέλη.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ περιορίστηκε στην άμυνα της προσπαθώντας να μην ρισκάρει καθόλου και έδωσε χώρο στην ΡΕΑ, η οποία όμως δεν μπορούσε να απειλήσει απέναντι σε οργανωμένη άμυνα και είχε μόνο ένα δοκάρι σε στημένη φάση με την Γκάτσου.

Δυστυχώς στο 75' σε μία αμυντική αδράνεια της ΑΕΛ, η ΡΕΑ κέρδισε πέναλτι στο οποίο ευστόχησε η Γκάτσου για να διαμορφώσει το τελικό 1-1, μιας και στη συνέχεια δεν άλλαξε κάτι.

Σίγουρα όπως διαμορφώθηκε το σκορ στην αναμέτρηση η ΑΕΛ θα μπορούσε να πάρει ακόμα και τη νίκη, όμως το τελικό 1-1 φαντάζει δίκαιο αποτέλεσμα και δίνει το δικαίωμα στους βυσσινί να ελπίζουν για την παραμονή.

Το ακόμα όμως πιο σημαντικό είναι το γεγονός πως στην ομάδα πλέον έχουν καθιερωθεί αρκετές νεαρές παίκτριες από την Ακαδημίας της, οι οποίες μάλιστα πρωταγωνίστησαν και στο πρωτάθλημα U17 αλλά και πρωταγωνιστούν και στο U-14 των Μικτών ομάδων, αποδεικνύοντας πως η ΑΕΛ είναι μία ομάδα που ρίχνει μεγάλη βαρύτητα στις υποδομές και έχει μέλλον.

Για την ΑΕΛ,
Ξεκίνησαν: Γαβριηλίδου, Νικολαΐδου, Καπαρέλη, Μπάγκα, Γιαννή, Τσούκα, Ρουμελιώτη, Σκωτεινιώτη, Kioko, Yaneva Zheleva
Αλλαγές: Μίσσια, Καραπατσακίδη
Στον πάγκο βρέθηκαν: Ανδρέου, Κούρια, Πλατή, Λόκα, Ανδρέου

Αρκετά καλή η διαιτησία της τριπλέτας από τα Χανιά, σε έναν δύσκολο αγώνα με πολλές και δυνατές φάσεις.

Η ΑΕΛ ευχαριστεί την ομάδα της ΡΕΑ για την φιλοξενία τους και τους εύχεται καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Οι παίκτριες της ΑΕΛ πριν τον αγώνα έστειλαν το δικό τους μήνυμα για γρήγορη αποθεραπεία στην συμπαίκτρια τους Ναταλία Στυμονιάρη, η οποία είχε τραυματιστεί και χειρουργήθηκε πρόσφατα από τον γιατρό της ομάδας κο Ευσταθίου Κλεάνθη.

Την επόμενη αγωνιστική η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει σε έναν αγώνα τελικό για την παραμονή, την Καστοριά.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top