Ο άλλοτε προπονητής μεταξύ άλλων και της ΠΑΕ ΑΕΛ, Μιχάλης Γρηγορίου, είναι και επίσημα ο αντικαταστάτης του Πάμπλο Γκαρσία στην τεχνική ηγεσία του Πανσερραϊκού, που θα αγωνιστεί και την σεζόν 2024-2025 στην Superleague 1. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή θα είναι η δεύτερη θητεία του 50χρονου στο Πανσερραϊκό, αφού είχε τα ηνία της ομάδας και τη σεζόν 2012-13. O Μιχάλης Γρηγορίου γεννήθηκε στις 19 Δεκεμβρίου του 1973 και ως ποδοσφαιριστής, εκτός από τις Εθνικές Παίδων, Νέων και Ελπίδων, αγωνίστηκε στον Εθνικό Πειραιώς, στην ΑΕΛ, στην Ξάνθη, στη Νάουσα, στο Χαϊδάρι για να ολοκληρώσει την καριέρα του στον Άγιο Δημήτριο τη σεζόν 2003. Ο τελευταίος σταθμός αποτέλεσε παράλληλα και τον πρώτο στον νέο του ρόλο στο ποδόσφαιρο. Συγκεκριμένα, τη σεζόν 2003/04 ξεκίνησε τη σταδιοδρομία τους ως προπονητής από τον Άγιο Δημήτριο και στη συνέχεια κάθισε στον πάγκο των Αθηναϊκού, Φωστήρα, Αιολικού, Κορίνθου, Εθνικού Πειραιώς, Δόξας Δράμας, Κέρκυρας, Πανσερραϊκού, Ατρόμητου, Πανιωνίου, ΑΕΛ, Λαμίας, Ιωνικού, ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανσερραϊκός
Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Μιχάλη Γρηγορίου.
O 50χρονος(19/12/1973) τεχνικός επιστρέφει στον Πανσερραϊκό 11 χρόνια μετά τον τελευταίο του αγώνα στον πάγκο των “λιονταριών” και έχοντας καταγράψει έκτοτε, μία άνοδο στην Super League, την επόμενη αγωνιστική περίοδο με την ομάδα της Κέρκυρας και 272 συνεχόμενους αγώνες στους πάγκους της κορυφαίας κατηγορίας με τον ΑΟΚ, τον Ατρόμητο, τον Πανιώνιο, την Λάρισα, την Λαμία, τον Ιωνικό και προσφάτως τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Μάλιστα τις περιόδους 2015-2016 και 2017-2018 καθοδήγησε τον Ατρόμητο αρχικά και στην συνέχεια τον Πανιώνιο σε 8 αγώνες του Europa League, φτάνοντας έως τον 4ο και 3ο γύρο αντίστοιχα.
Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός καλωσορίζει και πάλι στην οικογένεια της τον κ.Γρηγορίου.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top