Παρελθόν από την ΠΑΕ ΑΕΛ αποτελεί ο προπονητής τερματοφυλάκων, Παναγιώτης Νάσης, ο οποίος με αφορμή την αποχώρησή του από τους «βυσσινί» εξήγησε τους λόγους, με ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, παρουσιάζοντας και στοιχεία.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παναγιώτη Νάση
«Επειδή η άγνοια και η προχειρότητα, η οποία έχει στοιχίσει πολλές φορές στην ΠΑΕ ΑΕΛ, οδηγεί συχνά στην  ανοησία θα ήθελα να ενημερώσω και παράλληλα να αποκαταστήσω την αλήθεια, σε ότι αφορά τα αίτια της απομάκρυνσης μου από την ΠΑΕ ΑΕΛ.
Στις 7/6/2024 ,σε άρθρο της εφημερίδας 'ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" το οποίο υπογράφει ο έγκριτος δημοσιογράφος Κέλλας Σωτήρης, αναφέρθηκε, μετά από πληροφόρηση που είχε από μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ ΑΕΛ ,ότι η ΠΑΕ δεν επιθυμεί να συνεχίσω να είμαι προπονητής στην ομάδα επειδή δεν έχω δίπλωμα προπονητή τερματοφυλάκων.
Από τις 22/5/2024 ενημέρωσα τον κύριο Δερμιτζάκη ότι δεν επιθυμώ να συνεχίσω στην ομάδα λόγω ασυνέπειας και αφερεγγυότητας της διοίκησης. (Απλήρωτοι ΜΑΡΤΙΟ, ΑΠΡΙΛΙΟ, ΜΑΙΟ, ΔΩΡΟ ΠΑΣΧΑ)
Σας παραθέτω τον κανονισμό λειτουργίας των προπονητών σε όλες τις κατηγορίες καθώς και τα διπλώματα μου με τα οποία εργάζομαι τα τελευταία 17 χρόνια!
Τα συμπεράσματα δικά σας!
Η συνέχεια στις δικαστικές αίθουσες καθώς και στην επιθεώρηση εργασίας.
Κουράγιο ΑΕΛ !!»

Με τιμή ΝΑΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 
Πρώην προπονητής τερματοφυλάκων της ΠΑΕ ΑΕΛ
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top