Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αχιλλέας Νταβέλης, τοποθετήθηκε στο Metropolis 95,5 σχολιάζοντας την εξέλιξη αποπληρωμής του Μάρα μέσω κατάπτωσης της εγγυητικής του ΠΟΤ Ηρακλή. Όπως τόνισε «θα είναι σκάνδαλο αν αδειοδοτηθεί ο ΠΟΤ Ηρακλής» υπογραμμίζοντας την εκπρόθεσμη πληρωμή του ποδοσφαιριστή.
Ο Αχιλλέας Νταβέλης δήλωσε μεταξύ άλλων: «Στη συνέντευξη Τύπου υπήρξε ερώτηση και στο θέμα της αδειοδότησης του ΠΟΤ Ηρακλή. Αντιλαμβάνεστε ότι όχι ως προς την έννοια των αντιπάλων, πρέπει να υπάρχουν ίσοι όροι και κανόνες. Αδειοδότηση δε δίνουμε ούτε εγώ, ούτε εσείς. Αν η κατάπτωση της εγγυητικής αποπληρώνει χρέη θα παίρναμε αδειοδότηση το καλοκαίρι και όχι ως τις 28/2 όπως είναι η διορία. Εδώ υπάρχουν δύο μεμπτά. Κατέπεσε η εγγυητική γιατί κάποιος δεν πλήρωσε. Όχι μόνο δεν πλήρωσε, αλλά το απέκρυψε κιόλας.
Άρα γιατί «πανηγυρίσατε» πως ο ΠΟΤ Ηρακλής πήρε την άδεια; Εμείς νομικά που το ακούμε γελάμε. Να μην προδικάζουμε το δευτεροβάθμιο. Το πρωτοβάθμιο απεφάνθη. Όταν καταθέτεις ένα φάκελο κάνεις υπεύθυνη δήλωση. Υπάρχει νομικό ζητούμενο πολύ σοβαρό. Δεν είναι μόνο ότι δεν πλήρωσες, αλλά και ότι το απέκρυψες.
Πάμε για αδειοδότηση όλοι και με ίσους κανόνες. Αυτό λέμε. Αν η δευτεροβάθμια μ’ αυτά τα στοιχεία που υπάρχουν στα χέρια μας, δηλώσει οτιδήποτε διαφορετικό από την πρωτοβάθμια, θα είναι σκάνδαλο.
Θα είναι σκάνδαλο αν πάρει άδεια ο Ηρακλής. Αν υπάρχει ισονομία και ισοπολιτεία αυτή η ομάδα δεν μπορεί να πάρει άδεια. Αυτή είναι η δική μας άποψη. Λέμε τη γνώμη μας βάσει επιχειρημάτων και στοιχείων.
Όταν δηλώσεις ψευδώς σε δήλωση του νόμου 105 άσπρο και είναι μαύρο, αυτό είναι απάτη. Κι εμείς όταν πήραμε την ομάδα θα μπορούσαμε να την κάναμε ΑΕΛ Κουλούρι».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top