Η scouter/μάνατζερ και πρώην επαγγελματίας παίκτρια Κατερίνα Λάγιου μαζί με τον προπονητή Χρήστο Λιάπη ταξίδεψαν στο Λονδίνο, στο Οντάριο του Καναδά, για να πραγματοποιήσουν ένα ποδοσφαιρικό camp με ταυτότητα επαγγελματία παίκτη. Το camp διήρκεσε από τις 30 Ιουνίου έως τις 4 Ιουλίου και πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού Κοινοτικού Κέντρου Ποδοσφαίρου.

Η προπόνηση βασίστηκε στο ίδιο στιλ προπόνησης που κάνουν οι επαγγελματίες παίκτες στην Ευρώπη και περιλάμβανε διάφορα στάδια και ποικιλία σε τεχνικές δεξιότητες υψηλού επιπέδου, καθώς και δίτερμα.

Συμμετείχαν εκατό (100) παίκτες, ηλικίες 9-18 ετών, από τους οποίους επτά (7) εντοπίστηκαν για πιθανές δοκιμασίες σε ευρωπαϊκές επαγγελματικές ομάδες! Το σύνολο των παικτών δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένο τόσο από την τόσο διαφορετική εμπειρία όσο και από την απόλυτα επιτυχημένη οργάνωση των στελεχών των ακαδημιών της ΑΕΛ Καναδά.

«Ήταν απολύτως απίστευτο. Η προπόνηση ήταν απαιτητική, όλοι οι παίκτες την απόλαυσαν, δούλεψαν σκληρά σε θερμοκρασία 37 βαθμών και συνέχισαν να θέλουν περισσότερα.

Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι υπάρχει ταλέντο υψηλού επιπέδου στο camp. Δεν με εκπλήσσει καθόλου που από αυτό το camp επιλέχθηκαν παίκτες για επαγγελματικές δοκιμασίες. Το Λονδίνο του Καναδά είναι μια ανεκμετάλλευτη αγορά με πλούτο ταλέντων. Πάντα έλεγα ότι η ΑΕΛ Καναδά έχει μια τεράστια δεξαμενή ταλέντων. Ήδη κάνουμε σχέδια για ένα ακόμη καμπ στο πολύ εγγύς μέλλον», δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΛ, Μίλτον Γουγουλιάς.

 
ΑΕΛ © 2025. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top