Αναλυτικά ο Μπόρχα Γκονθάλεθ
«Νιώθω καλά και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι ξανά με την ομάδα, με τους συμπαίκτες μου και τον νέο προπονητή. Αισθάνομαι καλά και σιγά-σιγά όλο και πιο έτοιμος.
Η διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων ήταν κάτι καλό για μας, γιατί είχαμε αρκετό χρόνο να δουλέψουμε με τον προπονητή να καταλάβουμε περισσότερο τι ζητά από εμάς σε όλες τις περιπτώσεις εντός γηπέδου. Δουλέψαμε σκληρά και όσον αφορά την φυσική κατάσταση. Πέρασαν δύο εβδομάδες με δυνατές προπονήσεις, με πολύ δουλειά, όμως είναι απαραίτητο και αυτές τις δύο εβδομάδες βελτιωθήκαμε αρκετά.
Νομίζω ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας. Έχουν τους φιλάθλους τους, όμως και οι δικοί μας φίλαθλοι θα είναι εκεί, γεγονός που μας προσφέρει μεγάλη στήριξη. Θα είναι ένα δύσκολο μας απέναντι σε μια ομάδα με έμπειρους παίκτες και περιμένουμε ένα κλειστό παιχνίδι, αλλά θα παλέψουμε μέχρι το τέλος».
