Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν για τελευταία φορά σε επίπεδο Α’ Εθνικής/Super League στις 3 Νοεμβρίου 2018. Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε ισόπαλη 1-1, με τον Αλεξάντρ Κόεφ να ανοίγει το σκορ για την ΑΕΛ και το Νίκο Γκόλια με αυτογκόλ να ισοφαρίζει για τους γηπεδούχους.
Ο Λεβαδειακός παραμένει αήττητος στα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια με αντίπαλο την ομάδα της Λάρισας, αφού εκτός από την ισοπαλία της σεζόν 2018-19 υπάρχουν ακόμη δύο νίκες και μια ισοπαλία.
Η ΑΕΛ έχει πέντε νίκες στις 13 επισκέψεις της εκεί και μάλιστα στις τέσσερις από αυτές δεν έχει δεχθεί ούτε γκολ, αφού οι τρεις είναι με 1-0, η μία με 2-0 και υπάρχει και το 2-1 του 1994-95.
Για πρώτη φορά, στην έδρα του Λεβαδειακού, οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στις 27 Μαρτίου 1988, όπου οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη χάρη σε αυτογκόλ που χρεώθηκε στον Γιώργο Αγορογιάννη.
Ο Λεβαδειακός έχει επικρατήσει δύο φορές με 3-0, το 2005-06 και το 2009-10, ενώ έχει ακόμη μία νίκη με 1-0 και μία με 2-1. Ποτέ δεν έχουν σημειωθεί πάνω από τρία γκολ στις 13 μεταξύ τους αναμετρήσεις.
Ο Άλμπαν Μπούσι είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που έχει σημειώσει δύο τέρματα σε μεταξύ τους αναμέτρηση, και αυτό έγινε στις 9 Απριλίου 2006, όταν ο Λεβαδειακός επικράτησε με 3-0 στη Βοιωτία.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΑΕΛ
13 ΑΓΩΝΕΣ
4 ΝΙΚΕΣ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
4 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ
5 ΝΙΚΕΣ ΑΕΛ
ΓΚΟΛ: 13-11
 
ΑΕΛ © 2025. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top