Η ΠΑΕ Βόλος ανακοίνωσε επίσημα πως θα διατεθούν εισιτήρια για τους φιλάθλους της ΑΕΛ ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου (31/01, 20:00) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Το παιχνίδι αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ενώ απομένει πλέον η τελική συγκατάθεση της Αστυνομίας για τη μετακίνηση των φίλων των «βυσσινί».
Σύμφωνα με τα όσα αναμένεται να ισχύσουν, η τιμή του εισιτηρίου θα ανέρχεται στα 20 ευρώ και οι φίλαθλοι της ΑΕΛ θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους αποκλειστικά ηλεκτρονικά, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας πώλησης της ΠΑΕ Βόλος το Ticketmaster.
Οι οπαδοί της ΑΕΛ θα φιλοξενηθούν στο βόρειο πέταλο (Θύρες 31, 33, 34, 36, 37, 39, 40, 42) του Πανθεσσαλικού Σταδίου, που έχει χωρητικότητα περίπου 5.000 θεατών.
Όσον αφορά την προσέλευση, η είσοδος των φιλάθλων της ΑΕΛ στις εξέδρες θα πραγματοποιείται από την 3η πεζογέφυρα, ενώ η πρόσβαση στο στάδιο θα γίνεται μέσω του Περιφερειακού, σύμφωνα με τον σχεδιασμό των διοργανωτών και τα μέτρα τάξης που αναμένεται να οριστικοποιηθούν.
Το ενδιαφέρον πλέον στρέφεται στην τελική απόφαση της Αστυνομίας, η οποία θα καθορίσει και επίσημα τη μετακίνηση των φιλάθλων της ΑΕΛ, σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να προσελκύσει έντονο ενδιαφέρον τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου.
Όλα τα παραπάνω ισχύουν εν αναμονή των επίσημων αποφάσεων, οι οποίες θα καθορίσουν και τις τελευταίες λεπτομέρειες για την ασφαλή μετακίνηση και τη διάθεση των εισιτηρίων στους φιλάθλους της ΑΕΛ.
