Έγιναν γνωστές οι τιμές των εισιτήριων του νοκ-άουτ αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στην Καλλιθέα και την ΑΕΛ, που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας "Γρηγόρης Λαμπράκης". Η Καλλιθέα αντιμετωπίζει τη Δευτέρα (17/08, 17:00) στην έδρα της, την ΑΕΛ στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου της 1ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Η διοίκηση της Καλλιθέας έβαλε τιμές εισιτηρίων 10 και 20 ευρώ, για την αναμέτρηση με την ΑΕΛ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Καλλιθέα
«Τα εισιτήρια για τον αγώνα Athens Kallithea - Α.Ε. Λάρισα στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας “Γρηγόρης Λαμπράκης” τη Δευτέρα 17 Αυγούστου στις 17:00 για τη διεξαγωγή του 2ου Προκριματικού Γύρου του Κυπέλλου Ελλάδας 26/27 είναι διαθέσιμα μέσω Ticketmaster.gr.
Σημειώνεται ότι θα διατίθενται εισιτήρια προς πώληση και στα εκδοτήρια την ημέρα του αγώνα.
Συνιστάται στους φιλάθλους η όσο δυνατόν νωρίτερη προσέλευσή τους στο Στάδιο την ημέρα του αγώνα για την αποφυγή συνωστισμού και καθυστερήσεων.
Η Athens Kallithea διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την είσοδο σε οποιοδήποτε άτομο για λόγους ασφαλείας.

Τιμές εισιτηρίων


€10 — Θύρα 2 & 3
€20 — Θύρα 2 (VIP)

Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ)
Τα Άτομα με Αναπηρία θα μπορούν να επικοινωνούν και να δηλώνουν την κράτηση θέσης τους στον τηλεφωνικό αριθμό 210 958 8231 την Παρασκευή 14 Αυγούστου και ώρες 11:00 – 12:00.
Ακολούθως και αφού πιστοποιείται πως είναι ΑμεΑ, το όνομά τους θα καταγράφεται στη σχετική λίστα με σειρά προτεραιότητας μέχρι και την κάλυψη του αριθμού των θέσεων.
Μετά την κάλυψη των θέσεων θα εκδοθεί σχετική ενημερωτική ανακοίνωση από την Athens Kallithea, προκειμένου να αποφεύγεται η προσέλευση περισσοτέρων ΑμεΑ στο γήπεδο και ως εκ τούτου η ταλαιπωρία τους, καθώς δεν θα υπάρχει η δυνατότητα εξυπηρέτησης.

Πληροφορίες
Για ερωτήσεις και πρόσθετες πληροφορίες, επικοινωνείστε μαζί μας στο ticketing@akfc66.gr ή καλέστε στο +30 210 958 8231».
Next
This is the most recent post.
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση
 
ΑΕΛ © 2026. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top