Μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου 2026 θα έχουν τη δυνατότητα οι ΠΑΕ της Super League 2 να πραγματοποιούν τις βασικές μεταγραφικές τους κινήσεις, σύμφωνα με το επίσημο πλαίσιο της ΕΠΟ για τη θερινή μεταγραφική περίοδο.
Για την ΠΑΕ ΑΕΛ, ωστόσο, το μεταγραφικό «παράθυρο» δεν κλείνει οριστικά στις 15 Σεπτεμβρίου. Η ελληνική ποδοσφαιρική νομοθεσία προβλέπει ένα επιπλέον διάστημα για την απόκτηση άνεργων επαγγελματιών ποδοσφαιριστών, το οποίο ξεκινά αμέσως μετά την ολοκλήρωση της κύριας μεταγραφικής περιόδου.
Συγκεκριμένα, από τις 16 έως και τις 29 Σεπτεμβρίου 2026, η ΑΕΛ θα μπορεί να εντάξει στο ρόστερ της ποδοσφαιριστές που παραμένουν ελεύθεροι, δίνοντάς της τη δυνατότητα να ενισχύσει την ομάδα ακόμη και μετά το deadline της 15ης Σεπτεμβρίου.
