Τρεις απόντες
Στην πρωινή προπόνηση της Τετάρτης, απόντες ήταν τρεις παίκτες. Συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο έμειναν ο Ματσέϊ Ζουράφσκι, ο Παναγιώτης Κατσιαρός και ο Πέτρος Μπαϊμάκης. Ο Πολωνός είναι πλέον στο προτελευταίο στάδιο αποθεραπείας και μαζί με τον Μπαϊμάκη που έχει πρόβλημα στον ώμο έκαναν ασκήσεις στην πισίνα. Αναφορικά με τον Παναγιώτη Κατσιαρό που είχε ανεβάσει πυρετό την Τρίτη το απόγευμα, το ιατρικό επιτελείο της ΑΕΛ αποφάσισε να μείνει στο ξενοδοχείο αφού ο οργανισμός του έχει εξασθενήσει.

zurawski-presents-larissa-kit.jpg

Έτρεξαν Λαμπρόπουλος-Μπανούσης
Χωρίς να έχουν κάποιο πρόβλημα οι νεαροί Λαμπρόπουλος και Μπανούσης έτρεξαν μόνοι τους και δεν ακολούθησαν το πρόγραμμα της ομάδας. Στο τελευταίο κομμάτι της πρωινής προπόνησης έτρεξαν επίσης μόνοι τους ο Σαρμιέντο με τον Κυριακίδη. Κάτι που συμβαίνει για προληπτικούς λόγους, ώστε κανείς να μην φορτσάρει απότομα και έχει πρόβλημα στην συνέχεια.




Στιγμιότυπο από την προπόνηση της Λάρισας

Πολλά χιλιόμετρα...
Με 22 παίκτες δούλεψε χθες το πρωί το τεχνικό επιτελείο της ΑΕΛ. Το πρόγραμμα περιλάμβανε κυρίως πολλές ασκήσεις, με την μπάλα, για καλή μεταβίβαση και σωστό κοντρόλ. Πάνω σε αυτό το μοτίβο δούλεψε πολύ ώρα το προπονητικό επιτελείο των «βυσσινί», βάζοντας αρκετές φορές τις φωνές στους ποδοσφαιριστές, ώστε να βελτιώσουν τον τρόπο που κάνουν την συγκεκριμένη άσκηση. Επίσης για αρκετή ώρα οι ποδοσφαιριστές έτρεξαν, χωρισμένοι σε τρία γκρουπ. Το κοντέρ τους «έγραψε» πολλά χιλιόμετρα...
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top