Ο Ντίνο Σερεμέτ Η ατυχία του Ντίνο Σερεμέτ δεν έχει τέλος. Ο Σλοβένος τερματοφύλακας της Λάρισας, μέσα σε λίγες ημέρες χτύπησε δύο φορές στον ίδιο ώμο, αλλά σε διαφορετικό σημείο. Πλέον όμως τα πράγματα είναι σοβαρά, καθώς θα υποβληθεί σε εγχείρηση και θα μείνει εκτός για τέσσερις με πέντε μήνες.

Ο παίκτης υποβλήθηκε σε εξετάσεις στην Αθήνα, οι οποίες έδειξαν ρήξη επιχείλιου χόνδρου ωμογλήνης (SLAP laesion). Ο συγκεκριμένος τραυματισμός - που δε συνδέεται με τον προ δεκαημέρου τραυματισμό του στην επίσημη πρώτη της ομάδας - αντιμετωπίζεται μόνο χειρουργικά και η απόφαση για το πότε ο ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση αναμένεται να ληφθεί τις προσεχείς ημέρες.
Ο σοβαρός τραυματισμός του Ντίνο Σερεμέτ αλλάζει εντελώς τα πλάνα σε ό,τι αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ΑΕΛ. Ο Σλοβένος θα μείνει σχεδόν πέντε μήνες εκτός δράσης και πλέον οι «βυσσινί» μπαίνουν στη διαδικασία αναζήτησης ενός ακόμα γκολκίπερ.
Σενάρια για Ερνέστο
Στην Κύπρο, πάντως, υπήρξε έντονη φημολογία ότι η ΑΕΛ ασχολήθηκε με την περίπτωση του 28χρονου Ερνέστο της Δόξας Κατωκοπιάς. Ο τερματοφύλακας από το Πράσινο Ακρωτήρι που έχει πορτογαλικό διαβατήριο είναι μια καλή περίπτωση. Όμως η προσπάθεια που έγινε, όπως λένε στη Μεγαλόνησο, δεν στέφθηκε με επιτυχία.
Η πρόταση των «βυσσινί» απορρίφθηκε. Από την ελληνική αγορά, μία περίπτωση που ενδέχεται να ακουστεί τις επόμενες ημέρες είναι του Κλέοπα Γιάννου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αυτός θα «κλείσει». Το θέμα το χειρίζεται ο Μαρίνος Ουζουνίδης, σε συνεργασία με τη διοίκηση.
Στο μεταξύ δοκιμάζεται στο Καρπενήσι ο 21χρονος (γεννημένος στις 13 Μαρτίου του 1987) Βραζιλιάνος μέσος Ταϊανάν (Taianan Imbere Linhares Welker το πλήρες όνομά του) με θητεία στις Ιντερνασιονάλ, Σενέκ (Σλοβακία) και Μπακάμπι Νετάνια (Ισραήλ).

Τέλος επέστρεψε στις προπονήσεις μετά από διήμερη απουσία ο Παναγιώτης Κατσιαρός, ο οποίος ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε και την Πέμπτη τέθηκε στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top