Μια ανάσα από μια εξαιρετική μεταγραφή βρίσκεται η ΑΕΛ, αφού ο Ουμίτ Καράν συμφώνησε σε όλα με τους «βυσσινί».Παίκτης της ΑΕΛ ετοιμάζεται να γίνει και τυπικά ο Ισραηλινός επιθετικός, Σιμόν Αμπουχατζέιρα,Συντηρείται του Γκιουλερί,Η συμφωνία με τον Ρουμάνο Ντίκα αναμένεται να επικυρωθεί αύριο και θα αφορά συμβόλαιο 3 ετών,Ομόνοια για Κοτσόλη,Κοντά σε Τσίγκα ο Ολυμπιακός Βόλου.ΑΥΡΙΟ 2 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟ www.aelole.blogspot.com ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΠΗΛΑΔΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΕΛ.

Μια ανάσα από μια εξαιρετική μεταγραφή βρίσκεται η ΑΕΛ, αφού ο Ουμίτ Καράν συμφώνησε σε όλα με τους «βυσσινί». Ο Τούρκος επιθετικός δεν υπολογίζεται στα βασικά πλάνα του Φρανκ Ράικαρντ και σύμφωνα με τη «Μilliyet» η Γαλατασαράι έχει δώσει το πράσινο φως για τη μετακίνηση του παίκτη στην ΑΕΛ.Παίκτης της Λάρισας θεωρείται σύμφωνα με τους Τούρκους ο Ουμίτ Καράν, με την «Μilliyet»να κάνει λόγο πως ο 32χρονος επιθετικός εμφανίστηκε θετικός στη συνάντηση που είχε με τους διοικούντες την ομάδα. Ο ισχυρός άνδρας της Λάρισας πήρε το «ΟΚ» από τη Γαλατασαράι, αφού ο Φρανκ Ράικαρντ δεν τον υπολογίζει στα βασικά του πλάνα. Μάλιστα, πληροφορίες κάνουν λόγο πως ο παίκτης θα αμείβεται με 500.000 ετησίως συν τα μπόνους για διακρίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη.Ο Ουμίτ Καράν είχε φέτος 28 συμμετοχές (18 στο πρωτάθλημα, 5 στο Κύπελλο, 4 στο UEFΑ και 1 στα προκριματικά του Champions League) και 3 γκολ.

Παίκτης της ΑΕΛ

Συνάντηση για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του 22χρονου Ισραηλινού επιθετικού, Σιμόν Αμπουχατζέιρα, που σημειωτέον από τις 30 Μαΐου είναι ελεύθερος, πραγματοποιήθηκε επί ελληνικού εδάφους την Παρασκευή που μας πέρασε.

Σε αυτήν μετείχαν ο δικηγόρος της Χάποελ Τίκβα, Εφραίμ Μπαράκ, ο πρόεδρος της Νες Τουμπρούκ (πρώτης ομάδας του Αμπουχατζέιρα), Ερικ Αϊζίνοβιτς και ο νομικός εκπρόσωπος της Λάρισας.

Στις συζητήσεις ακούστηκαν διάφορες απόψεις, οι οποίες -παρά το ότι ο Μπαράκ διεκδίκησε ένα πόσο ως αποζημίωση, αλλά και ποσοστό μεταπώλησης για τη Χάποελ- συνέκλιναν στο ότι ο Ισραηλινός θα γίνει παίκτης της ΑΕΛ και επισήμως αυτήν την εβδομάδα.

Χαρακτηριστικά και σύμφωνα με τα όσα φιλοξενούνται σε ισραηλινή ιστοσελίδα ο Μπαράκ είπε ότι «σκοπός μας είναι να αποδείξουμε ότι ο παίκτης δεν είναι ελεύθερος και πως πρέπει να πάρουμε και εμείς αποζημίωση. Ο Σιμόν ενδιαφέρει πολύ τους Ελληνες και θεωρώ ότι η υπόθεση θα τελειώσει εντός της εβδομάδας».

Από την άλλη και ο πρόεδρος της Νες Τουμπρούκ εμφανίστηκε σίγουρος ότι η ομάδα του θα ικανοποιηθεί και ότι «ο Αμπουχατζέιρα την Τρίτη ή την Τετάρτη θα είναι και επίσημα παίκτης της Λάρισας». Στο δημοσίευμα μάλιστα γινόταν λόγος για ένα ποσό της τάξης των 350.000 δολαρίων (δηλαδή περίπου 247.000 ευρώ) που θα πρέπει να δώσει η ΑΕΛ για να κάνει δικό της τον Ισραηλινό.

Καμία ελπίδα η Χάποελ
Το συμπέρασμα που εξάγεται, λοιπόν, είναι ότι όλοι θέλουν να βγάλουν λεφτά από αυτήν την ιστορία. Αλλά η αλήθεια είναι ότι η Χάποελ δεν έχει καμία ελπίδα να πάρει ούτε σεντ, αφού ο Αμπουχατζέιρα είναι ελεύθερος εδώ και έξι μέρες. Αντίθετα η Νες Τουμπρούκ λόγω ενός κανονισμού της FIFA για τους γηγενείς και κάτω των 23 ετών παίκτες δικαιούται ένα ποσό μεταξύ των 150.000 - 180.000 ευρώ. Οταν τα δώσει αυτά η Λάρισα, ο παίκτης θα γίνει δικός της.

Συντηρείται του Γκιουλερί

Ακόμη από την Τουρκία πήγαζε (και δεν εννοούμε δημοσιογράφους) πως -παρά τα περί αντιθέτου θρυλούμενα- η Λάρισα εξακολουθεί να εξετάζει την περίπτωση του Τανέρ Γκιουλερί της Κοτσαέλισπορ. Και πως θα κινηθεί για την απόκτησή του αν χαλάσει του Καράν. Την Τρίτη, πάντως, ο Κώστας Πηλαδάκης θα «ανοίξει» τα χαρτιά του σε συνέντευξη Τύπου που θα δώσει για την ανακοίνωση των τιμών των νέων εισιτηρίων διαρκείας.

Αύριο Διαρκείας και Ντίκα

Αύριο Τρίτη 9 Ιουνίου στις 2μ.μ. στο ξενοδοχείο Larissa Imperial Classical Hotels, θα γίνει η παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2009-10 και η απολογιστική συνέντευξη Τύπου του προέδρου, Κώστα Πηλαδάκη.Αναμένεται να επικυρωθεί η συμφωνία με τον Ρουμάνο Ντίκα και θα αφορά συμβόλαιο 3 ετών.Τέλος μέχρι την Τετάρτη αναμένεται η απάντηση και του έτερου Ρουμάνουλ, Τσέρνατ της Ντιναμό Κιέβου, στην πρόταση που του έχει καταθέσει η ΑΕΛ.

* Στο Αλκαζάν θα βρεθεί τις επόμενες μέρες κλιμάκιο της UEFA, για να επιθεωρήσει εάν και κατά πόσο, μετά από τις διορθώσεις που έγιναν, μπορεί να φιλοξενήσει ευρωπαϊκό αγώνα, μιας και η ΑΕΛ θα αγωνίζεται στο Europa League.

Ομόνοια για Κοτσόλη

Στο στόχαστρο της Ομόνοιας ο Στέφανος Κοτσόλης. Ο βασικός τερματοφύλακας των «πρασίνων», Αντώνης Γεωργαλλίδης τραυματίστηκε σοβαρά με αποτέλεσμα να έχει ξεκινήσει το σαφάρι για τον αντικαταστάτη του. Σύμφωνα με πληροφορίες από τη μεγαλόνησο, ο προπονητής της ομάδας, Τάκης Λεμονής έχει έρθει ήδη σε επαφή με τον πορτιέρο της Λάρισας. Την ίδια ώρα «σειρήνες» για τον Κοτσόλη υπάρχουν και από συλλόγους της Ιταλίας.

Κοντά σε Τσίγκα ο Ολυμπιακός Βόλου

Πολύ κοντά σε συμφωνία με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού Βόλου βρίσκεται ο Θανάσης Τσίγκας. Ο 27χρονος επιθετικός έχει δεχθεί κρούση από τον μεγαλομέτοχο των «ερυθρόλευκων» Αχιλλέα Μπέο και σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο πλευρές δεν βρίσκονται πολύ μακριά από την τελική συμφωνία.

 
ΑΕΛ © 2026. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top