Η ΑΕΛ σε εντός έδρας αγώνα που είχε γίνει στις 3 Μαρτίου 2012 απέναντι σ' έναν
υποδεέστερο αντίπαλο, που ήταν ο Φωκικός, είχε έρθει ισόπαλη χωρίς τέρματα (0-0). Παρά την προσπάθεια που κατέβαλε η ομάδα του κάμπου δεν μπόρεσε να κάμψει την αντίσταση της ομάδας της Φωκίδας. Μονότονο και ανιαρό ποδόσφαιρο από την ΑΕΛ που συνέχισε τα ανεπιτυχή αποτελέσματα. Συγκλονιστική η παρουσία των φιλάθλων των βυσσινί που έδωσαν για ακόμη μια φορά δυναμικό παρών στην κερκίδα και δεν σταματήσανε να εμψυχώνουν τους παίκτες ούτε λεπτό! Tη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα έχασε ο Βούζας που από πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα άουτ στο 36 λεπτό.Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης ΑΕΛ-Φωκικός που διεξήχθη για την 17η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Football League 2011-2012.

Δείτε το video


Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων 

ΑΕΛ (Νίκος Κεχαγιάς): Βοσνιάδης, Βενετίδης, Ψωμάς, Ααράμπ, Αραμπατζής, Χατζής (46' Καούνος), Νεμπεγλέρας, Πίνα, Βούζας (60' Γκονζάλες), Μπλέντι (71' Καρανίκας), Γκρούμπιεσιτς

Φωκικός (Κωνσταντίνος Τερζής): Βρονταράς, Φαρμάκης, Χαλούλος, Δημητρίου, Παϊζάνος, Κωστόπουλος, Καλλέργης, Διαμαντόπουλος, Ταμπάκης (74' Σίλας Αντράντε), Κανελλόπουλος (82' Νικόλτσης), Μπουλουλής (85' Κουρέλης)
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top