Πραγματοποιώντας εντυπωσιακή και ψυχωμένη εμφάνιση οι γεννημένοι το 1999 Παίδες
της ΑΕΛ κατάφεραν να επιβληθούν επί της πάντοτε ισχυρής Ακαδημίας Πλίτση με σκορ 1-0. Αν και αντιμετώπιζαν ηλικιακά μεγαλύτερους αντιπάλους, οι παίκτες του Γιάννη Βασιλείου κατάφεραν να ορθώσουν το ανάστημά τους δίνοντας έναν ισορροπημένο αγώνα και απειλώντας με έξυπνες επιθέσεις την εστία των αντιπάλων που επίσης κυνηγούσαν με πάθος το γκολ και τη νίκη.
Το όμορφο νικητήριο τέρμα της ΑΕΛ προήλθε μετά από έξυπνη συνεργασία Καραγεώργου, Σπύρου, Τσιαντούλη και δυνατό βολέ του τελευταίου από τα 25 μέτρα. Το τέλος της αναμέτρησης βρήκε τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ να πανηγυρίζουν τη μεγάλη τους επιτυχία που τους οδήγησε στην κορυφή του ομίλου της ημιτελικής φάσης μαζί με την ΑΕΛ 98 (από 4 βαθμούς). Η πρόκριση σε μεγάλο και μικρό τελικό θα κριθεί σε αγώνα κατάταξης (μπαράζ) ανάμεσα στις δύο ομάδες της ΑΕΛ. Σε κάθε περίπτωση η εξασφαλισμένη παρουσία ομάδων της ΑΕΛ και στους δύο τελικούς των Παίδων αποτελεί εξαιρετικά τιμητική διάκριση για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου της ΑΕΛ και απόδειξη της εργώδους και μεθοδικής προσπάθειας που καταβάλλεται τα τελευταία χρόνια από όλους τους ανθρώπους της.

ΑΕΛ1999 (προπονητής Γιάννης Βασιλείου): Τσιούτσιας Δ., Κωστομοίρης, Μαστακούλης, Παπακώστας, Νικολακούλης, Τσιούπρος, Βαλαώρας, Μπλάτσας, Μακροβασίλης, Σπύρου, Τσιούτσιας Αλ. καθώς και οι Τσιαντούλης, Καραγεώργος, Λάιος, Κουτσογιάννης, Παπαρσένος, Κουτσουνάκης, Ζιώγας.
 
ΑΕΛ © 2023. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top