Η Συντονιστική Επιτροπή της Γ’ Εθνικής συνεχίζει την προσπάθειά της για να ανατρέψει την αναδιάρθρωση στην κατηγορία. Παρά το γεγονός ότι η ΕΠΟ εξέδωσε τη Δευτέρα (14/07) την προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, με 4 ομίλους, η Συντονιστική εξέδωσε νέα ανακοίνωση, με την οποία τονίζει ότι δεν σταματά.

Αναλυτικά:
Η συντονιστική επιτροπή των ομάδων της Γ΄ Εθνικής, κάνει σαφές ότι θα αγωνιστεί ως εκεί που δεν παίρνει για να καταλάβει η ΕΠΟ, ότι πέρα από τη σωτηρία των ομάδων μας, σώζουμε και το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μπορεί να νόμισαν κάποιοι, ότι είχαμε ατονήσει τελευταία. Αυτό είναι λάθος, απλά περιμέναμε εξελίξεις και γεγονότα. Ωστόσο οι προκλητικές αποφάσεις και δηλώσεις παραγόντων της ΕΠΟ, μας αναγκάζουν, να απαντήσουμε στον ίδιο τόνο. Ας μάθουν οι πάντες λοιπόν, ότι οι κκ. Σαρρής, Τζανόπουλος και Παπακωνσταντίνου, είναι οι απόλυτα υπαίτιοι που δεν κάνει δεκτό το ΔΣ της ΕΠΟ, την πρόταση- σωτηρία του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ολοι γνωρίζουμε ότι οι συγκεκριμένοι, έχουν βάλλει τον εγωισμό τους, πάνω από την ύπαρξη ιστορικών ομάδων. Για αυτό και μεις τους μεταφέρουμε ότι είναι ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ, στις τάξεις των φιλάθλων μας και στις περιοχές μας. Τους θεωρούμε καταστροφείς για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, που δεν έχουν σεβαστεί το ποιές ομάδες καταργούν και διαλύουν. Για πρώτη φορά στην ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου 37 ομάδες , έχουν ένα κοινό αίτημα και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, της απαξιεί και ούτε που δέχεται να καθίσει στο ίδιο τραπέζι μαζί τους και ας μη βγει τίποτα. Παράλληλα, από κοινού με τους κκ. Τζανόπουλο και Παπακωνσταντίνου, είναι αυτοί που απέτρεψαν θέτοντας θέμα στήριξης της διοίκησης(!!!), τους προέδρους των ενώσεων να υποστηρίξουν - αν και η πλειοψηφία το ήθελε- το δίκαιο αίτημά μας, λες και η ΕΠΟ θα έπραττε κάτι το εγκληματικό.

Ο κ. Σαρρής , λοιπόν όχι μόνο δεν έφερε το θέμα στη γενική συνέλευση της 6 Ιούνη, όπως όφειλε λόγω του μεγάλου αριθμού των ομάδων που το ζητούσαν, αλλά ως συντονιστική ήρθαμε αντιμέτωποι εκεί με "βίαιους" ανθρώπους του, που μας απαγόρευσαν παρανόμως την παραμονή μας στον όροφο, αλλά και μας διάταζαν να μην κινηθούμε, όταν βρεθήκαμε στο χώρο πέρα από ένα όριο 2Χ2 (!!!).

Κύριε Σαρρή 37 ομάδες δεν είναι αμελητέα ποσότητα, όπως νομίζετε. Καταφέρατε να διαλύσετε με τις άκαιρες αναδιαρθρώσεις σας, ακόμα και με τη διάλυση της Δ΄Εθνικής (για συγκεκριμένους λόγους), όλο το νησιώτικο ποδόσφαιρο του Αιγαίου (μόνο η Λέσβος υπάρχει πια στο χάρτη), αν και προέρχεστε από τη Χίο και έπρεπε να είστε ιδιαίτερα ευαίσθητος. Καταφέρατε να διαλύσετε ιστορικές ομάδες, χωρίς καμιά τύψη. Αλήθεια θεωρείται ότι ως πρόεδρος της ΕΠΟ, είστε πετυχημένος?

Όσον αφορά τους κκ. Τζανόπουλο και Παπακωνσταντίνου θα μείνουν επίσης στην ιστορία, για την εξόντωση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Ο δε κ. Παπακωνσταντίνου, ούτε τις εκκλήσεις του πιο ιστορικού και πιο μεγάλου ως μέγεθος σωματείου της ένωσής του, της Χαλκίδας. δεν καταδέχεται να ακούσει.

Το παραμύθι της ΕΠΟ, ότι κινδυνεύει να εκπέσει η διοίκησή της, αν ικανοποιήσει το αίτημά μας είναι για παιδάκια, καθώς αυτό δε συνέβη με άλλες πιο " δυνατές " αποφάσεις στο παρελθόν που ήταν απέναντι από την προκήρυξη του πρωταθλήματος, ενώ και στο λήξαν πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής , έγιναν τόσες διαφοροποιήσεις της προκήρυξης και του ΚΑΠ-  υπήρξε ακόμα και αναβολή αγώνα χωρίς λόγο- που ωχριούν μπροστά στο δίκαιο αίτημά μας.

Κάνουμε έκκληση στην Πολιτεία να ενσκήψει στο αίτημά μας και με αγωνία περιμένουμε τη συνάντησή μας με υψηλά στελέχη της κυβέρνησης.

Για τις όποιες εξελίξεις, η συντονιστική επιτροπή θα ενημερώνει καθημερινά τις ομάδες και το φίλαθλο κόσμο.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top