Περήφανος που ανήκει πλέον στην «οικογένεια» της ΑΕΛ και θα τιμήσει τα χρώματά της δήλωσε στη mikriliga.com ο νεοαποκτηθείς άσος των «βυσσινί», Αχιλλέας Σαρακατσάνος. «Θα δώσω το 100% για την άνοδο, με έπεισε το πρότζεκτ», πρόσθεσε.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Αχιλλέα Σαρακατσάνος:
«Έχω αγωνιστεί και παλιά στην Β’ Εθνική. Είναι μεγάλη τιμή για μένα να παίζεις στην ΑΕΛ, σε μια ομάδα με τέτοια ιστορία και τόσο κόσμο. Δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ πολύ, με έπεισε και το πρότζεκτ, η ομάδα θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο για την επάνοδό της στη Σούπερ Λίγκα. Θα είμαι σε μια ομάδα με όλες τις προδιαγραφές που θέλει ο κάθε παίκτης για να δουλέψει κάτω από επαγγελματικές συνθήκες».
Κάνουμε ένα-ένα τα βήματα, έχουμε μπροστά μας μια χρονιά,  γίνεται νέα αρχή σε όλα τα επίπεδα. Κοιτάμε ξεχωριστά, να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει και θα κυνηγήσει σαν φαβορί την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα».
«Ο κόσμος της ΑΕΛ έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια πως είναι κοντά. Τους καλώ να στηρίξουν και φέτος τη νέα προσπάθεια που γίνεται. Να είναι δίπλα στους παίκτες, το τιμ, τη διοίκηση, όλοι θα χρειαστούμε αυτή τη στήριξη. Εγώ προσωπικά θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της, είναι τιμή μου να φοράω τα χρώματα της ΑΕΛ».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top