Η Ακαδημία Στίβου της ΑΕΛ ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους αθλητές για την έναρξη των εγγραφών. Οι ενδιαφερόμενοι αθλητές μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία μας που βρίσκονται στη Θύρα 3 του Σταδίου Αλκαζάρ, καθημερινά από την Δευτέρα 25.08.2013 και ώρες 5:00-8:00 μ.μ.,
Προπονητές των τμημάτων θα συνεχίσουν να είναι οι κ. Χρήστος Γκόλτσος και Γιάννης Ακριβούλης.
Στόχος και φέτος είναι μέσα από την σωστή άθληση των αθλητών μας η ανάδειξη των αυριανών πρωταθλητών , από εξειδικευμένους και αναγνωρισμένους προπονητές από τον ΣΕΓΑΣ.
Η πρώτη συγκέντρωση των αθλητών του τμήματος θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 25/8/2014, στο Στάδιο Αλκαζάρ και ώρα 17:30.
Επίσης και φέτος θα λειτουργήσει το οργανωμένο τμήμα για προπονήσεις υποψηφίων στρατιωτικών σχολών, αστυνομίας και γυμναστικής ακαδημίας όπως και το τμήμα ΜΙΝΙ με αθλητές γεννημένους το 2005-06-07, με προνομιακή τιμή συνδρομής.
Κατά την εγγραφή, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να προσκομίζουν: 1) Πιστοποιητικό γέννησης αθλητή 2) Πέντε μικρές φωτογραφίες (Από μία οι παλιοί αθλητές).  Όλοι οι αθλητές θα παραλάβουν ρουχισμό και κάρτα εισόδου για τους εντός έδρας αγώνες των ανδρικών ομάδων της ΑΕΛ.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα τηλέφωνα
(VOD 6944450022) (Λιντέρης Νικόλαος).
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top